torsdag 30 maj 2013

Stackars barn!!!Hur fasiken kan en mamma tvinga sitt lilla barn till att bli tatuerad?! Och hur kan tatueraren utföra det hel? Finns det ingen åldersgräns på att skaffa sig en tatuering?! Det gör mig så ont att se det här. SÅ VIDRIGT!!! Stackars barn, som har en sådan morsa!!!

14 kommentarer:

 1. sv. kul att du kikade in :)

  SvaraRadera
 2. Sv: Tack så himla mycket! Ja han är min lilla gobit! ;)

  SvaraRadera
 3. En av de dummaste idéer jag har hört talas om. Förutom det otrevliga upplevelsen så sitter den ju dessutom där hela livet. Det finns ju inget som säger att han kommer att gilla den... suck! Det finns säkert åldersgränser i många länder, men det finns säkert lirare som inte bryr sig om sånt också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag fattar inte varför mamman ville ha en tatuering på sitt stackars barn. Vågade hon inte tatuera in en på sig själv?!

   Radera
 4. Nämen fy....jag satte inte ens på videon....jag klarar inte att se. Idioter!!Ha en fin kväll du. Kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blundade en del, när jag själv såg klippet.

   Radera
 5. Vågar inte ens trycka på play knappen.
  Barn som skriker nej tack.. :(

  Ha en fin helg du med :)

  SvaraRadera
 6. Jo, det är verkligen förfärligt !!

  SvaraRadera