onsdag 29 maj 2013

StudenttiderDet känns nästan ofattbart. Hur kan tiden bara rinna iväg? 20 år, bara så där?! Det är så många år sedan man tog studenten. Jag vet inte om jag skulle vilja ta just studenten igen, men högskoletiden kan jag ibland sakna. Att insupa en massa ny kunskap var roligt och att sedan kombinera studierna med ett studentliv i studentkorridor, var extremt roligt. Idag hade jag dock inte föredragit att bo just i en korridor. Tentaperioderna var inte så roliga heller. 
För 20 år sedan var jag student och om ett år är jag tydligen tant. 

15 kommentarer:

 1. Sv: Tack! Det är dom nog :)) Ja, tiden är lite jobbig, men jag har inga problem med att åka och hämta dom iaf.

  Vilka fina studentbilder!

  SvaraRadera
 2. ja tänk.. jag vill nog inte heller ta om studenten.. få se nu.. det är.. hmm....23 år sen. Högskolestudierna märktes inte heller så mkt. jag bodde ju själv (med min nuvarande man) och pendlade - så nåt studentliv/kårgemensak var det inte frågan om

  SvaraRadera
 3. ja tänk vad tiden går. Just gymnasietiden saknar nog inte jag heller men högskolan kan jag också sakna.....men men livet går vidare. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Jätte-fina foton på dig och kan tänka mig det kommer många minnen

  SvaraRadera
 5. Det är det också. Får du lov att göra dig när jag lägger upp receptet. :)

  SvaraRadera
 6. sv: de tackar nog!!
  åh haha jag tog studenten förra året så jag är ju rätt liten jämfört med dig! haha!!

  SvaraRadera
 7. Tant är inget man blir... tant har inget med ålder att göra... man kan nästan födas som tant eller aldrig bli det... jag tänkte aldrig bli det;)
  Hoppas solen skiner på dej!

  SvaraRadera
 8. Det går fort ibland. 12 år kvar så är man pensionär ... hahaha :)

  SvaraRadera
 9. Lika vacker nu som då! :)

  SvaraRadera
 10. Den här bilden beskriver verkligen texten "sjung om studentens lyckliga dar..."- synd att denna fina gamla text nästan är bortglömd!! Nu är det "vi har tagit studenten vi har tagit studenten vi har tagit studeeeenteeeen fy fan vad vi är bra =P... vad är det som man faktiskt har gjort att man är bra kan man fråga sig!! Förr gjorde de ju ett prov och blev man ej godkänd så fick man inte ta studenten men nu kan vem som helst ta, aningens tråkigt faktiskt.

  Men det jag ville komma till var att du såg väldigt lycklig ut =D
  Have a nice!

  SvaraRadera
 11. Vilka fina studentbilder. :)

  SvaraRadera