lördag 1 juni 2013

Den första juni

Dagen har erbjudit sol och värme i massor. Jag är glad över att utnyttjade tiden på altanen i förmiddags. Sedan har man hunnit ägna sig åt tvätt och shopping också. Några sommarkläder hade krympt i garderoben sedan förra året, tyvärr.


Nu laddar både jag och min man inför cykelloppet vi ska genomföra imorgon. Jag hoppas att allt kommer gå bra då. Det blir mitt första cykellopp och min mans tredje. Det får bli sängen tidigt ikväll, för det blir en tidig söndagsmorgonen.

Hur har du haft det idag?

18 kommentarer:

 1. Åh, lycka till! Vi hade ett fint lopp runt Orsasjön i dag. Första gången jag och maken åkte något lopp tillsammans, så det var extra trevligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas verkligen att det går bra imorgon. Jag och min man startar samtidigt, men han kommer att cykla dubbelt så långt.

   Radera
 2. Härligt att ni har haft så fint väder! Här har det regnat det mesta av dagen. För mig blev det inomhus aktiviteter; alltså tvätt, städning och bakning av ett par tårtbottnar till kommande studentfirande.

  SvaraRadera
 3. sv. Ja jag älskar dom! :D Framförallt de gröna!

  SvaraRadera
 4. härligt.. fast det där med att kläder ändrar storlek i garderoben är ett mysterium. jag har dessbättre råkat ut för tvärtom inför den här sommaren.

  lycka till i morgon. Hoppas ni får fint väder

  SvaraRadera
 5. Japp.
  Sommarvikarie till att börja med.
  Börjar på måndag och kör 10 veckor nonstop.

  SvaraRadera
 6. Här har vi haft skyfall och åskan tog datorskärmen:-( sommaren har många ansikten.
  Lycka till det går säkert bra.
  Ha en skön helg ;-)

  SvaraRadera
 7. Hoppas att det gick bra på cykelloppet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gick jättebra! Men när du skrev kommentaren, så hade jag inte genomfört loppet än.

   Radera
 8. vad är din hund för ras? :)

  SvaraRadera
 9. Jag haft det underbart nere i "min" Hjohsamn :)
  Härligt foto på cyklister,ja det blir ju invasion här som alltid när Vätternrundan går hihi

  /Kram Annmi i Hjohamnen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vätternrundan, ja. Imponerande att det finns människor som orkar cykla så långt.

   Radera