söndag 2 juni 2013

Mitt första cykellopp

Då har man gjort det!! Jag är så stolt över mig själv som har deltagit i ett cykellopp. Mitt mål var att ta mig runt de 4 milen. Tiden var inte särskilt viktig. Enligt Runkeeper var inte sträckan exakt 4 mil, utan 3,7 mil. Tiden stannade på 1 h 56 min. Inte så himla bra kanske, men jag är nöjd ändå. Det ska bli spännande att se vilken tid jag fick enligt arrangörerna.


Jag och min man innan start. Han gav sig iväg på 8-milan på sin fina racer. Heja, heja! 


Jag visste att loppet inte var lika stort som Göteborgsgirot, men jag hade ändå hoppats på att det hade varit folk längst med vägen. Det hade varit roligt med hejarop. Sedan saknades det enligt mig funktionärer. Det var dåligt skyltat, så man blev osäker på vägen. Jag är glad att jag kom fram till mål.


Väl i mål fick jag en fult bevis på att jag genomfört 4-milarn. Lunchen, som var en pastasallad, kändes välkommet efter att ha förbrukat nästan 1000 kcal.

Nu väntar jag in min man. Heja honom!

15 kommentarer:

 1. Härligt Grattis :)
  Du..den där salladen såg ju god ut/Kram Annmi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Salladen var riktig god, fast att den levererades i en plastlåda.

   Radera
 2. Bra gjort o på en bra tid dessutom! Härligt när man genomfört något man föresatt sig att göra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!! Inte trodde jag att jag skulle orka. Fast tiden är väl inte så bra om man jämför med andra.

   Radera
 3. Svar
  1. Tack! Jag tycker att jag gjorde bra ifrån mig, eftersom det var första gången.

   Radera
 4. Hejja hejjja!!! Bra jobbat <3

  SvaraRadera
 5. Mmm, kan tänka mig att den där salladen smakade väl. =)

  SvaraRadera
 6. Ja men verkligen! Ibland så behövs sådana kvällar ;)

  Kul att du skrev dt var ett tag sedan!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Se där ja, ser ut som att det gick bra :)

  SvaraRadera
 8. Vad duktigt!!! Du, så fort jag går in på din blogg börjar klippet med älgkalven, är det meningen? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det var absolut inte meningen att klippet med älgkalven skulle köra igång, så fort man kom in på min blogg. Jag har ingen aning om varför det gjorde så. Nu har klippet hamnat på sida nr 2, så nu kör det inte igång längre.

   Radera