måndag 3 juni 2013

Önskelista 2013

Just det, jag fyller ju år ganska snart. Ju äldre man blir, desto mindre viktiga känns dessa dagar. Sedan är det väl ändå roligt att bli ihågkommen på ens födelsedag (helst med paket! ;) ) Ju äldre man blir, desto svårare blir det ju också att köpa presenter till en. Man har ju redan det viktigaste. För att underlätta, så skriver jag här en enkel önskelista.

MIN ÖNSKELISTA 2013

Brukar du skriva önskelista?

13 kommentarer:

 1. Det är nog uppskattat om man kommer med önskelista, eftersom det som sagt kan vara väääldigt svårt att komma på vad någon annan behöver :)

  Här hemma firar vi inte, eller jo... jag sa åt mina föräldrar att jag ville ha en matberedare när jag fyllde 30, men jag och maken firar inte speciella dagar. Försöker skämma bort oss så mycket det går året runt, oavsett dag, istället :)

  Hoppas du har en bra start på veckan nu!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så bra med önskelistor för då får man något man vill ha. Anars var det lättare att önska när man var yngre. Då var det ju alltid något man behövde.

   Radera
 2. Tycker det är jätte kul att skriva önskelista :}

  SvaraRadera
 3. Jag är inte heller så noga med födelsedagarna längre. Jag är ändå 25 år i sinnet... ;-))

  SvaraRadera
 4. Låter som en bra lista :D Kan nästan kopiera den ;) hehe

  SvaraRadera
 5. Jag brukar skriva önskelista till min äkta hälft. .. så jag vet att jag får nåt jag önskar

  SvaraRadera
 6. Spännande med födelsedag :)
  Hoppas du får något av det du önskar dig :)

  SvaraRadera