tisdag 25 juni 2013

Semestern börjar nu!

Mitt favoritrum på jobbet!
Nu infinner sig den märkliga känslan. Jag har äntligen semester, men jag har inte riktigt förstått än att jag faktiskt är ledig i 5,5 veckor framåt. Jag har roligt på mitt jobb och trivs med mina kollegor, men semester behöver vi alla. Kanske i morgon eller om en vecka införlivar sig den rätta semesterkänslan.
Idag har jag mest rensat bland papper och möblerat om på vissa saker i den lärosal, som jag mest befinner mig i. Det känns riktigt skönt att få ordning på saker och ting. I augusti hade det inte varit så roligt att komma tillbaka en stökig pulpet eller smutsiga bänkar.

Min arbetsplats
Att rensa på sin egna arbetsplats kändes verkligen behövligt. Där gick det knappt att sitta och arbeta. Nu funkar det!  Med ett visst vemod, sätts arbetsväskan i garderoben. Först den 4 augusti kommer jag ta fram den igen.

14 kommentarer:

 1. Så härligt...kul att du trivs på jobbet, det är ett stort plus men njut nu av ledigheten. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Ja den är riktigt rolig och fin :)

  Ha en underbar semester =D

  SvaraRadera
 3. Det vemodet känner jag igen från min tid i skola/barnomsorg. Det känns skönt men samtidigt så tomt! Blandade känslor.
  <3

  SvaraRadera
 4. Jag har oxå semester nu, har inte heller fått rätta känslan. Kram

  SvaraRadera
 5. Men oj så härligt!! Dryga 5 veckor=)) Lite avis är jag;)

  SvaraRadera
 6. Härligt med semester.
  Ja som vi rensar på skolan, rensar, städar och möblerar om :)

  SvaraRadera
 7. Härligt med semester!! Själv gick jag på sommarlov den 18 juni och börjar landa i ledigheten!! Skööönt!!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt att du har sådan lång ledighet!

   Radera
 8. Vad fint du har det på jobbet vännen! Själv fick vi byta klassrum precis innan avslutningen tydligen så jag har massa att ta hand om plus att vi fick byta arbetsrum med så där ska jag med röja och ha mig i augusti. Tur att det är lång tid dit och man hinner koppla av och bort! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst har jag det fint på jobbet? Det är härligt att jobba på en nybyggd skola och att ha fantastiska kollegor!

   Radera