måndag 24 juni 2013

Snart semester


I morgon är det sista arbetsdagen innan semestern. Det känns skönt, men samtidigt har inte den rätta semesterkänslan infunnit sig än. Men det är väl som vanligt, det tar ett par dagar innan man har förstått att man faktiskt är ledig.

I sommar ska jag ta mig i kragen och träna mer. Träningen har tyvärr halkat efter den senaste tiden. Det är dags att återuppta den igen och det med besked! Under semestern kan man ju styra över sin tid mer och då ska jag passa på att träna på morgonen/förmiddagen. Man behöver inte vänta på att arbetsdagen är över, då man som oftast är trött. Sedan ska det bli bokläsning!! Jag älskar att läsa, särskilt på sommaren. 

Nu ska jag fokusera på jobbet i morgon. Först därefter ska jag ställa in min arbetsväska och kalender  i garderoben. Jag ska inte titta i kalendern det minsta, för det kan jag göra hur mycket som helst när arbetet startar igen den 5 augusti. 

26 kommentarer:

 1. Åh vad härligt :) jag vill med ha semester :D

  SvaraRadera
 2. sv: Jag har kunnat förlåta en värre sak faktiskt, som inte många hade förlåtit, men det exemplet jag skrev i inlägget - där förlät jag inte för jag valde behandla den personen som luft och skriva en lika elak kommentar tillbaka. Om man är elak eller kall tillbaka betyder det ju bara att man inte kan förlåta den personen. Mestadels gjorde jag så för att jag påverkades mycket av vad andra människor gjorde. När någon fick en elak kommentar på bloggen kunde de verkligen skriva elaka kommentarer tillbaka, bara att avvisa dem från ens är en elak handling. Idag försöker jag behandla alla som människor, älska dom, vi var skapade för att Gud älskar oss och för att vi ska vara älskade. Vi var skapade för att älska varandra och inte trycka ner, även om en person sårar dig.
  Det kanske inte handlar så mycket om att kunna förlåta, men förstå vad vi är skapade för :) Förut förstod jag inte att ingen människa ska behöva behandlas illa. Dock har jag inte varit den värsta människan när det gäller förlåtelse, men jag kunde ha varit bättre.

  SvaraRadera
 3. Jättefin bild här förresten :)

  SvaraRadera
 4. Svar : strumporna har jag köpt på Gina ! :)

  SvaraRadera
 5. Svar: Tack så mycket snälla du! :)

  SvaraRadera
 6. Svar: Känner inte till så mycket så tyvärr inte.

  SvaraRadera
 7. Smart idé att gömma undan kalendern. Det skulle jag vilja ha möjlighet att göra. Har semester men är likväl en slav under kalendern. Får bli en utmaning för nästa sommar att ändra detta! Liza

  SvaraRadera
 8. Jag kommer antagligen att få förlängt, en som ska gå på tjänstledigt, annars blir det att vara vikarie lite överallt eller hitta något längre någon stans. :) Finns många vägar att gå.
  Men jag ska fortsätta att jobba.
  Inte ens tänkt att den klisterlappen sitter där,så den får sitta kvar.

  SvaraRadera
 9. Samma här - sista dagen i morgon. Sen är det ledigt i 4veckor och 5 dagar, jobb 5dagar och så ledig igen i 2 veckor... det ser jag fram emot...

  SvaraRadera
 10. Ha det riktigt gott du också på din semester! :)

  SvaraRadera
 11. Man fattar aldrig att man ska ha semester innan den kommer. Men semester är inte dumt, önskar en skön sådan!

  SvaraRadera
 12. Sv: Tack så mycket^^
  Allt bramed dig? :)

  SvaraRadera
 13. Härligt med Semester!

  SvaraRadera
 14. Jag gick på ledighet nu till midsommar och nu börjar jag komma in i semesterlunken. Det är skönt att kunna ta dagen som den kommer och inte ha så mycket tider att passa. jag gör som du och lägger kalendern långt in i garderoben...hihi:) Ha en skön ledighet! Kram

  SvaraRadera
 15. Haha ja det är ett släkte för sig. :O

  SvaraRadera
 16. Låter som en härlig sommarplan=))

  SvaraRadera
 17. Antar att du redan sett det men jag tipsar om det iallafall.
  Du är med på listan över 69 bästa bloggarna http://fames.se/mandisway/page/2/

  SvaraRadera
 18. Hoppas du får en skön semester!
  Tror absolut att rätta känslan kommer att infinna sig :)

  SvaraRadera
 19. Låter som en god idé att ställa in väskan och njuta av en härlig semester :-)

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 20. sv: Ja visst är hon söt, men lite lat för att jobba som min assistent.. Men hon är mer än duglig, sötare assistent kan man inte få!

  Ha nu en skön semester!

  SvaraRadera