tisdag 23 juli 2013

Dagens tisdagEfter att ha tagit en hundpromenad inkl. hundsim, satte jag mig på cykeln och cyklade 21 km. Jag tog inte helt mig helt och hållet, för jag kände att jag hade krafter kvar när jag kom hem. Men jag är ändå nöjd. 

Min man började jobba igår. Det känns faktiskt lite tråkigt att ha semester utan honom. Men visst går det allt att sysselsätta sig själv, när det är ett sådant vackert väder att njuta sig av. Jag har läst en hel del på altanen idag. Jag har också använt mig av appen Netflix på iPaden. Där har jag sett ett avsnitt av Playa Del Sol. Lättsamt och roligt att se på. Vad som händer i morgon vet jag ännu inte. 

13 kommentarer:

 1. svar: Kul att du tycker det :)

  SvaraRadera
 2. Klar du ska vara nöjd....flitiga du! Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Att susa fram på en cykel med en ljudbok i öronen är inte fy skam! Härligt! bra jobbat med cyklingen idag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag har länge velat cykla med musik i öronen, men jag vågar inte göra det. Om någon påkallar mig sin uppmärksamhet, så hör jag inte det. Då kan det ju sluta med en krock!

   Radera
 4. Lite som här då... har en vecka egosemester från idag, men inga planer... Mycket mycket nice=)

  SvaraRadera
 5. Duktigt, det är så härligt att cykla.
  Tyvärr får jag för ont i ryggen av det.

  SvaraRadera