onsdag 24 juli 2013

VARNING för starka bilder!Jag må vara i en PMS-period, men jag blir så himla ledsen när jag ser sådana här klipp. Jag vet inte vilket år det är filmat, men troligen under 2000-talet. Jag fattar inte hur man kan plåga djur på det här sättet! Jag kan inte hålla tårarna borta! Jag blir först ledsen och sedan arg. Hur kan man behandla levande djur på det här sättet???!  Jag hoppas verkligen att Sverige inte behandlar våra djur så här illa. Det spelar ingen roll vilket djur det än är. Det kan vara en mus, en ko, ett lejon, ett vildsvin eller en hund. Alla djur ska behandlas med respekt och inget djur ska behöva lida. Älskade djur!

19 kommentarer:

 1. Usch :/
  Kunde inte se klart videon just nu..
  Att det finns vet man sedan innan, men hur ska man gå till botten med det?

  Nej jag har inte badat helt än ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det förstår jag. Sådana videoklipp är svåra att se på.

   Radera
 2. Ugh, önskar jag inte tittade på videon.. Skit är det verkligen. Jag var inte djurvän innan jag skaffade hundar. Kunde titta på dessa filmer utan att känna något. Men idag.. Mår illa bara vid tanken! *arg*

  Svar: Ja det var faktiskt riktigt skoj! :) Alltid roligt när man känner att man tillför något till någon! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har alltid hatat djurplågeri, men känslorna blir desto starkare efter att man skaffat sig ett eget djur. När jag såg klippet, tänkte jag: "Så får ingen behandla min hund". Man blir både ledsen och arg över att det fortfarande finns människor som plågar djur så här hemskt. Hur kan det ens vara möjligt?!

   Radera
 3. svar: awesome! jag följer dig med nu och jag blev nummer 302 :) kram

  SvaraRadera
 4. Hemskt ;(

  ja eftersom ja har bytt jobb så har jag inga semesterdagar. så de blir bara en vecka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen hemskt. Stackars djur!!!

   Radera
 5. Svar
  1. Nä, det var knappt att jag gjorde det heller.

   Radera
 6. Efter att jag har läst texten, vet jag inte om jag vågar se videon :0

  SvaraRadera
 7. Jag läste texten de räcker! Förstår inte varför vissa skadar sina djur.
  Jag tog över en hund för något år sen, hennes första ägare misshandla henne "/
  Han slog henne så hårt med en stekpanna i huvudet så nu har hon epilepsi.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag begriper mig heller inte på djurplågeri. Stackars din hund!!! Vilken tur ändå att du tog över hunden.

   Radera
 8. Så fruktansvärt. Man blir så ledsen av att förstå att det händer.
  Fy vilket djurplågeri. JAg har aldrig ägt en päls och kommer aldrig att göra det - det var iof min åsikt även innan jag såg filmen.

  SvaraRadera
 9. Vågar inte ens titta. Jag får ont i magen av sådant!!!! :(

  SvaraRadera
 10. Fan vad vidrigt. jag kommer iaf aldrig mer att använda äkta päls igen. Det är helt sjukt att man kan göra så mot djur!

  SvaraRadera
 11. Mitt hjärta dog en bit där.. Fruktansvärt.

  SvaraRadera
 12. Det där är sjukt jävla hemskt och det är för det mesta väldigt likadant i köttindustrin. Att äta kött är att vara del av denna industri och säga att det är okej för producenterna. De som behandlar djuren på detta sätt gör det för att det är mest ekonomiskt och det är exakt samma sak i djurfabriker i Sverige/världen. Man ska inte tro att det är någon skillnad.

  Axelina

  SvaraRadera