onsdag 24 juli 2013

En utläst bokIdag har jag läst ut Ett tunt blått streck av Jenny Leeb. När jag köpte denna bok, var det inte bara på grund av baksidestexten utan även för hur omslaget såg ut. Det är en riktigt chick lit-bok. Den är lättläst och underhållande. Boken känns inte särskilt rörig, utan det är lätt att hänga med hur karaktärerna hänger ihop. En avslappnad läsning helt enkelt. En perfekt bok för en trött hjärna, som vill slappna av genom att läsa om andras relationskrångel. Man kan jämföra det med att titta på Sex and the city på tv. Jag gillade boken, men jag kommer nog inte minnas handlingen i all evighet. 

Boken handlar om Ellen som är inköpschef på Kanal 5. Där jobbar också Jens. De träffas ibland bara för att ha sex. Så helt plötsligt blir Ellen gravid. När hon har börjat glädjas över graviditeten, händer något oväntat.

12 kommentarer:

 1. Åh, det låter som något för mig. Jag ÄLSKAR chick lit. Kan starkt rekommendera t ex När Lucy Sullivan skulle gifta sig, Sushi för nybörjare och Vattenmelonen av Marian Keyes. Jättebra!

  SvaraRadera
 2. Jag har inte läst den, men en av hennes andra böcker och den var riktigt bra !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillade också hennes tidigare böcker.

   Radera
 3. Hej, följa varandra via bloglovin? :)

  SvaraRadera
 4. Låter lättsamt spännande.... Kram Anette

  SvaraRadera
 5. OMG, jag måste läsa den! Det låter som helt min smak! シ

  SvaraRadera
 6. Jag besällde alla hennes böcker, börjar min semester imorgon :)

  SvaraRadera
 7. Låter som min bokstil. Ska kolla efter den då. Tack för tipset! Kram

  SvaraRadera