tisdag 30 juli 2013

En smart grej


En fiffig och smart grej
Se vilken fiffig grej min man köpte igår på Designtorget! Man kan skruva handtaget på 50 cl-flaskor också. Det är ju svårt att hälla ur mjuka PET-flaskor, men nu är problemet löst med denna fiffiga grej som man endast skruvar fast. Man kan nu enklare hälla ur drycken i glasen eller så förvandlar man flaskan till en vattenkanna, när det är dags att vattna blommorna. Man väljer själv.

19 kommentarer:

 1. Fett smart! Jag älskar Designtorget :)

  SvaraRadera
 2. Häftigt aldrig sett förut =)

  SvaraRadera
 3. svar: vad bra! då ska jag försöka fixa så många som möjligt! xx

  SvaraRadera
 4. Den där har jag sett, himla fiffig.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Oj...vilken fiffig grej!!
  Så trevligt att du kikade in och kommenterade hos mig:)
  Hit till dig återkommer jag gärna.
  Ha de fortsatt gott
  Kram Lollo

  SvaraRadera
 6. ja här e skitgott, vill nog stanna här ett tag till :)

  SvaraRadera
 7. Sv: Tack :D

  Haha vad smart! Aldrig ens tänkt på att det behövs ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen smart. Mu kommer jag använda PET-flaksorna längre.

   Radera
 8. haha va smart:D

  SV; den var supergod;)

  SvaraRadera
 9. :) ja, det var en fiffig grej
  kram

  SvaraRadera