måndag 29 juli 2013

Några timmar på stan
I dag gjorde vi en dag på stan. Vi åkte in med pendeltåget och började sedan leta efter ett bra vatten- och stöttåligt skal åt min iPhone. Problemet löste sig dock med iPhonen. Fukten försvann från kameralinsen och tack för alla tips jag fick!
Vi åt god mat på en uteservering. Det var så skönt att sitta ute i solen! Senare på dagen "syndade" och åt varsin kulglass. Så gott det är att kunna välja vilka smaker man vill ha.På stan köpte jag mig en ny axelväska på REA. Den rymmer lite mer än den jag hade och det känns riktigt praktiskt! Det blev även ett par sportstrumpor, en underbar tvål från LUSH och ett par Crocs-tofflor (också på REA!). För kanske 6 år sedan tyckte jag att Crocs-tofflorna var sååå fula. Idag tycker jag att de är underbara att gå i. Jag tycker dock inte att det är ett par man har på sig, när man ska in till stan eller vara någon annanstans än just hemmakring.

Mina ögonbryn och fransar har blivit färgade idag på Skönhetsfabriken. Tänk vad man kunde slappna av bara under den halvtimmen. Så skönt det var!


30 kommentarer:

 1. jag tycker fortfarande dom är fula. men dom är väldigt bra när man målar och när man klipper gräs. Lätta att skölja bort gräsklippet från sen!

  Bra det löste sig med Ajfånen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker väl också att de är fula fortfarande och tycker därför att man inte kan ha på sig dom överallt.

   Radera
 2. Låter som en bra dag. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Skönt att det löste sig med iphonen! Så himla sjukt, men strax efter att jag skrivit till dig då spillde jag vin på min dator... Så nu testar jag själv det här med rus... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Attans!! Hoppas inte din dator tog någon skada.

   Radera
 4. Sv: Ja visst var de! snacka om att jag blev överraskad! :D

  SvaraRadera
 5. Jag glömmer aldrig när de kom till jobbet (barnomsorgen) med dessa nya skor som kallades crocs. Jag tyckte de var så vedervärdigt fula men kollegor köpte dem i alla dess färger. Men några år senare när jag jobbade på café köpte jag mig ett par i svart. Gud så sköna de var! :-) En lättnad för fötterna.
  <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Crocs är sköna att gå i. Men jag skulle aldrig åka till stan med ett par på. Jag väljer att gå med mina hemma eller i badhuset.

   Radera
 6. Vilka härliga bilder. Och supersnygg väska! :)

  SvaraRadera
 7. Härlig dag du haft idag.
  Crocs tofflor lovade jag mig själv att aldrig köpa, det löftet har jag brutit den här sommaren när vi köpt stugan.
  Insåg då att dom var väldigt praktiska ( men skitfula).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, crocs är väl inte de allra snyggaste man kan ha på fötterna. Men de är sköna pch praktiska.

   Radera
 8. Hm...tror jag syndar med glass varje dag:-)

  Vilka bra fynd du gjort!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan inte och får inte synda med glass dagligen.

   Radera
 9. Vilka härliga fynd du gjort!

  SvaraRadera
 10. Vilken härlig dag su verkar haft.

  SvaraRadera
 11. De där runda färgglada sakerna uppe är det ätbart eller är det badkulor :P

  SvaraRadera
 12. jag gillar sådana "skodon" jag har ett par som innetofflor och de är hur sköna som helst :)
  Sv: nej, jag häller linfröoljan över min mat, oljan tål ju inte att upphettas men att hälla den över den färdiga maten går bra
  kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar hälla linfröoljan i smoothien eller så sväljer jag den som den är.

   Radera
 13. åh tack! Följer dig nu;)

  SvaraRadera
 14. Härligt att kunna unna sig lite ibland. Det gjorde du rätt i =)
  Kram

  SvaraRadera
 15. Kan du inte visa mobilskalet i närbild så jag får se? Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ledsen, men jag tar inte en extra bild på mobilskalet och lägger ut i bloggen, men du kan kolla in skalet här: http://www.teknikmagasinet.se/db.pl?tf=product_link.html&link=&artnr=260748&title=iZound%20Nautic%20Case%20iPhone%205&

   Jag har inte behövt använda skalet än, men under nästa regniga promenad, så kommer det på.

   Radera
  2. Okej! Kollar länken då rå. :)

   Radera
 16. Sv: Tack :) den brukar vara väldigt populär på kalas :) i understa lagret så är det krossad ananas, nästa lager är det mosade hallon. sen är det toppen som det är grädde och färska bär och frukt, brukar vara jordgubbar, kiwi och vindruvor.

  Så den blir lätt och fräsh :)

  SvaraRadera