måndag 1 juli 2013

Halvljus och jordgubbar med grädde

I morse steg jag upp strax efter kl 8.00.  Jag duschade och gjorde mig i ordning. Jag rastade hunden innan jag åkte bort till bilverkstan. Jag upptäckte nämligen igår att vänster halvljus var trasigt. Man vill ju inte köra runt i sommar och vara olaglig. Jag hade inte bokat någon tid hos bilverkstan, men de bytte lampan på en gång.  Inför semestern har vi haft tankar om att skaffa en kylbox. På bilverkstan sålde de en för kampanjpris. När jag läste om Mobilcool T26, så hade den fått bra betyg. Om inte, hade jag inte vågat köpa den. 


På väg hem, stannade jag till vid mataffären och då köpte jag jordgubbar. Oftast brukar jag äta jordgubbarna som de är, men idag fick det bli med grädde. I grädden tog jag vaniljsocker istället för strösocker. Vad gott det var!

Äter du jordgubbar med eller utan grädde?

21 kommentarer:

 1. Jag föredrar jordgubbar och vaniljglass, men jag har inga problem med att äta dem som dom är helt naturella heller !!
  I helgen får vi nog åka och plocka en hink !!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh så gott med jordgubbar, jag äter de hur som helst =)

  SvaraRadera
 3. Helst med grädde men det funkar utan också.

  SvaraRadera
 4. Hmmm. Min nya giv är mascarponeost blandat med florsocker till jordgubbarna :D

  SvaraRadera
 5. Jag äter gärna med rinnande grädde eller glass...jordgubbarna blir inte lika nyttiga då bara men det är gott. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Utan! Jag är ingen fan av grädde ;)
  Stort grattis på din dag (i efterskott)

  SvaraRadera
 7. Hej.Jag brukar oxå byta ut sockret mot vaniljsocker. Gotti gott gott med jordgubbar. Ha nu en fortsatt fin vecka.

  SvaraRadera
 8. Jordgubbar och kall grädde är ju såå gott och riktig sommar ;)

  SvaraRadera
 9. kan äta jordgubbar utan grädde. spelar ingen roll.
  men den får inte vara vispad! mår ju illa av all extra luft :p

  SvaraRadera
 10. Jag äter nästan alltid utan. Men om den bjuds på jordgubbar med grädde så tar jag hellre de. Men är för lat för att fixa de själv! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag äter också oftast jordgubbar utan grädde.

   Radera
 11. jag tror att jag måste prova med vaniljsocker i grädden! Jag brukar äta med osockrad grädde och vaniljglass! Hu, så gott!

  SvaraRadera
 12. Jordgubbar är aldrig fel! De passar ju att äta vanliga, med lite socker, med grädde eller med glass :D

  SvaraRadera
 13. Gottit med Jordgubbar & jag äter med vispad grädde& har vanililjsocker i :)
  /Kramar Annmi

  SvaraRadera