tisdag 2 juli 2013

Sommardopp!


Det är juli månad och jag har ännu inte badat varken i havet eller i sjön. Visst, semestern har nyss börjat och vädret är just nu kasst. Men vi hade flera härliga dagar i maj och då fanns det tillfälle att bada. Det är bara att erkänna, ju äldre jag blir desto fegare blir jag. Helst ska det var +25°C i vattnet, men det blir det ju aldrig. Det vore en skam om jag inte har badat på en hel sommar, när Yambo har badat flera gånger redan. Jag kan meddela att han älskar det. För mig blir det kärringdopp.

Har du badat än denna sommar?

24 kommentarer:

 1. Nej inte badat ännu
  :/

  Jag jobbar idag mellan 14-21:15 :)

  SvaraRadera
 2. Å så härligt det ser ut! Tänk om min hund också kunde vara så badglad :) henne får man locka med en pinne, då kanske ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min hund gillade heller inte att bada först, men efter att ha badat i bassäng på ett hundcenter älskar han det.

   Radera
 3. Ett snabbt dopp efter några glas vin, min toka. Jag som aldrig badar om det inte är en supervarm sommar.

  SvaraRadera
 4. Jag har inte heller badat i år än. Kram

  SvaraRadera
 5. visst är den cool!? :D Hitta den för 19 spenn på in och finn...funderar på att köpa en till så att jag har två likadana. :P

  SvaraRadera
 6. ja lilla knutan är så söt

  SvaraRadera
 7. Bästa sommarfilmen utan tvekan. Har sett den flera gånger redan. Stort Tack för att ni delar med er!

  SvaraRadera
 8. Klart jag badat :D
  http://elinwiman.blogg.se

  SvaraRadera
 9. sv; följer dig blev nummer 300 :)

  SvaraRadera
 10. Jag har bara "badat" upp till knäna! Resten kan vänta!!

  SvaraRadera
 11. Jajamen, i Italien många gånger nu... men inte i Sverige än. Kallt va?
  Nu är jag tillbaka på gamla vanliga adressen igen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så härligt det måste ha varit med bad i Italien.

   Radera
 12. Än har det varit för kallt för att jag skall våga mig i vattnet. Barnen däremot har badat flera gånger i sommar. Börjar undra om det kan vara så att barn har en annan kroppstemperatur än vuxna!? Liza

  SvaraRadera
 13. Jag har badat i Egypten, men inte i Sverige. Med tanke på vädret så är det tveksamt om det kommer bli något bad för mig i år:(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får hoppas att det snart blir kanonväder!

   Radera
 14. Bara badat fötterna i Vättern & liiite i Poolen hihi
  /Kramar Annmi

  SvaraRadera
 15. Jag är nog också lite badkruka, och tänkte faktiskt häromdan just på faktumet att det inte badats i Sverige i år för mig. VI håller tummarna att det snart blir varmare så fler än vovvarna vågar sig i :)

  SvaraRadera