onsdag 3 juli 2013

Trött och ny borste

Av någon okänd anledning hade jag svårt att sova i natt. Jag brukar alltid kunna sova riktigt gott, men inte den här gången. Fråga mig inte varför. Jag gick därför upp sent i morse. Det är tur att man har en hund som är slö på morgonen och inte har bråttom ut.  För att vakna till liv, tog jag mig en dusch och drack kaffe (vilket jag aldrig brukar brygga här hemma). För att vakna till ytterligare gick jag ut i friska luften. Det fick bli en hundpromenad till centrum, för att kombinera rastningen med att samtidigt hämta ut ett paket.


Efter att ha blivit tipsad om borsten Tangle Teezer, var jag tvungen att beställa hem en själv från Lyko. Det känns ovanligt med en borste utan skaft, men den är samtidigt väldigt skön att hålla i. När jag såg borsten först, tyckte jag att den liknade en stor datamus. När jag har hunnit använda borsten lite mer kan jag recensera den. Jag beställde även en hårspray som luktar jordgubb. 

Nu ska jag bege mig ut på en bloggrunda.


13 kommentarer:

 1. ja han e fin min lilla gosse

  SvaraRadera
 2. Men nästa vecka blir det jobb hela helgen, så får njuta denna vecka :)

  SvaraRadera
 3. Det är riktigt jobbigt när man inte kan sova ordentligt!!

  SvaraRadera
 4. Skönt att du kunde unna dig sovmorgon efter en sådan natt.

  SvaraRadera
 5. Ja det går att göra så mycket på det. Nästa blir en pizzabotten jag ska testa fram. :P

  SvaraRadera