lördag 13 juli 2013

Min start på dagen


Snacka om jag blev chockad imorse, när jag öppnade min ryggsäck efter resan. När jag skulle börja plocka ut mina saker, så var det något som hoppade till inne i väskan. Försiktigt kollade jag och upptäckte en stor j-vla groda däri!! Jag bar ut väskan och lade den på altanen. Jag hoppades att den skulle hoppa ut genast, men den lille rackaren var envis. Tydligen ville grodan inte ut i värmen, vilket man kan förstå. Jag fick tills slut hjälpa den ut. Det kändes befriande, när den väl var ute.


Att ta en simtur med hunden i en skogssjö, kändes som en betydligare härligare start på dagen. Det kändes nästan magiskt att ha Yambo simmande intill sig i den spegelblanka sjön. Det enda som hördes var lite fågelkvitter, annars var det helt tyst. Så skönt och uppfriskande det var!

13 kommentarer:

 1. FY vad äckligt med en groda. Jag hade nog dött av hjärtstillestånd eller något. Uscha hatar alla smådjur =) När man var liten tog man verkligen hand om alla grodor, nyckelpigor och myror. Men idag tycker jag bara det är SÅ äckligt =)
  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det äckligt?! Särskilt äckligt när den låg i min ryggsäck. I naturen känns ju inte grodor eller andra djur särskilt äckliga.

   Radera
 2. SV: Ja verkligen, man blir så glad!:)

  SvaraRadera
 3. Nej men fy så äckligt haha!
  Vilken sjö är du i?
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sjön jag badade i idag, heter Häcksjön.

   Radera
 4. Oj, har han hängt med från Öland!? Nu får du allt köra hem honom igen!
  Så skönt det låter med den spegelblanka simturen.

  Ha en fortsatt härlig sommar!
  Kram Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns faktiskt lite märkligt att grodan har följt med så långt. Jag har ingen aning om, när grodan hoppade in i väskan. Det var ju tur att jag öppnade väskan idag.

   Radera
 5. Nej men usch vad läskigt! Att något bara hoppar till i väskan??? Och en så stor groda! Jag är själv rädd för dem så hade antagligen fått panik och råkat kasta iväg väskan så lillen skadat sig :(

  SvaraRadera
 6. Nej! Fy vad äckligt. Jag gillar inte de djuren ;). Ha en fin kväll. Kram Anette

  SvaraRadera
 7. HAHA! Csmpinglivet! :) Men så överraskad jag skulle bli om jag hade en groda i väskan. Det var en typisk groda det där. ;) Kram

  SvaraRadera
 8. Fin blogg! haha stackars grodan, och stackars dig!! :)

  SvaraRadera
 9. Oj jösses! Det är nog den största grodan jag har sett i hela mitt liv tror jag :D

  SvaraRadera