tisdag 16 juli 2013

Om andra dagen denna vecka


Förmiddagen började liksom igår med träning på gymmet tillsammans med min man. Man var rejält svettig och trött efteråt, fast att vi inte var där lika länge som igår. Sedan var det dags för mig att åka och fixa mina naglar. Istället för fransk manikyr valde jag en svag skimrande laxfärg. Shellack har börjat bli min melodi. Det är mycket starkare än vanligt nagellack, men heller inte så hårt som akryl. Alldeles lagom, helt enkelt!


På väg hem från nagelteknologen stannade jag till vid Ica och handlade mat. Varför handlar man alltid mer än vad som var tänkt från början? Efter att ha mellanlandat hemma med varorna, åkte vi vidare till mina svärföräldrar för att äta middag. Mat smakar extra gott de dagar man har tränat, för det är väl då man behöver det som mest, antar jag. Jag glömde av att fota maten innan jag började äta, så det fick bli en bild på en tom tallrik istället. Vi blev bjudna på jättegoda biffar med sallad och wokade rotfrukter till.

Och nu blir det kvällsmat i soffan framför Anna Skipper.

14 kommentarer:

 1. Tack för din fina kommentar hos mig!
  Vad mycket ni fått gjort idag, härligt! Och jag känner igen det där att man handlar alltid mer än man tänkt på affärn:)

  Ha en fin kväll!
  Kram fredrika

  SvaraRadera
 2. va snygga naglar :) å mumsigt du åt !

  SvaraRadera
 3. Snygg färg. Mina är olackade sen vi kom hem. Måste ta tag i det. Innan jag knäcker nån nagel.. för jösses så dom vuxit i solen där nere...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste ha något skydd på mina naglar, för ett par av dom är riktigt mjuka i ena hörnet.

   Radera
 4. Härlig dag du :)
  Jo det gick fint på jobbet :)

  SvaraRadera
 5. Sv: Jag lovar dig, den där räkmackan var SJUKTGOD!

  SvaraRadera
 6. Tackar, ja nån dag till håller nog denna pausen på :)

  SvaraRadera
 7. Sv, hehe det var gott Ö) ally bra?:)

  SvaraRadera
 8. Svar: Tack vännen! Dig kan man lita på. Vill läsa massa inägg. Din blogg är så bra! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska blogga på, men det blir nog inte mer än 2-3 inlägg (som vanligt alltså).

   Radera
 9. Härligt att bli bortbjuden på mat=)) Fina naglar... MÅSTE och vill fixa mina nu!!

  SvaraRadera
 10. Ha ha, så där gör jag också ibland. Äter upp för fort och glömmer att fota. :)

  SvaraRadera