onsdag 17 juli 2013

Skön dag på strandenVilken fantastisk skön dag det har varit idag! Vi ville utnyttja det vackra sommarvädret, så vi tog med oss en picknickkorg och åkte till en skogssjö. Där solade vi några timmar och förbättrade solbrännan.


Jag badade två gånger. Jag har märkt att ju äldre jag blir, desto mer brukar mina dopp likna kärringdopp. Jag går försiktigt i, för att vänja mig vid det kalla vattnet. När vattennivån når naveln, känns det lite jobbigt. Efter att ha räknat till 20, tar jag därifrån mitt första simtag. När jag väl är i, är det jätteskönt i vattnet!

Väl hemma, tog vi varsin smoothie. Ett perfekt mellanmål! Just nu är vi inne i en smoothieperiod och testar nya recept hela tiden. Till middag blev det en god köttfärsröra med en klick créme fraiche på toppen. Till det åt vi sallad. 

I morgon ser vi framemot ännu en solig dag.

13 kommentarer:

 1. Ser ut som en härlig dag :)

  SvaraRadera
 2. Ser skönt ut och med ett härligt väder kan det inte bli bättre med något alls, sen en go köttfärsrör mums , Kul att läs lite i bloggen

  SvaraRadera
 3. avis.. här är det då verkligen inget badväder. Och det ska visst inte bli så den närmaste tiden (typ två veckor framå) surt!

  SvaraRadera
 4. Åh vilken underbar dag, fint avslut med smoothie och köttfärs = )

  SvaraRadera
 5. Haha, jag har badat kärringbad sen jag var 20 ;)

  SvaraRadera
 6. ja det skall bli jätteskönt :)

  SvaraRadera
 7. Så mysigt & gott!

  SvaraRadera
 8. Det är konstigt att det ska vara så svårt att våga doppa sig! Mina sista dopp räknade jag bara till tre sen var det inget ånger utan bara att doppa sig...hihi:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är konstigt! Och ändå är det alltid lika skönt när man väl har doppat sig.

   Radera