lördag 10 augusti 2013

Gjort hittills idagJag är glad över att jag stack iväg samtidigt som min man skulle iväg till jobbet i morse. Redan kvart över 9 var jag på gymmet. Började med att cykla en halvtimme. Efter det fokuserade jag mig mest på biceps/triceps och knäböj. Jag hoppas på träningsvärk i morgon. 

När jag kom hem blev det pälsvård. Yambo älskar att bada i sjöar, men att hoppa i badkaret för en dusch är inte så roligt. Jag schamponerade honom, så nu luktar han så gott!!! Senare blev det mer styrketräning för mig i form av hundmatstransport från hundbutiken till bilen. Säcken väger 15 kg, vilket inte kändes så tungt, men den är otymplig att bära. Jag har även handlat och ätit lite lunch. Nu väntar avkoppling en stund.

18 kommentarer:

 1. Riktig duktig är du :)
  /Kramar Annmi

  SvaraRadera
 2. Tack!

  Jag vill också ha träningsvärk! Men varje gång jag tränar lyckas jag inte få det :/

  SvaraRadera
 3. Verkar som du har fullt upp om dagarna! Känner att jag själv också borde börja träna lite, har du några bra tips på hur man får sig själv att orka börja för jag antar att det är det som är svårt - att väl börja istället för att skjuta upp allt! Kramisar Carro

  SvaraRadera
 4. En bra början på dagen det där.
  Hundfoder det är otympligt att handla därför köper jag det via nätet nuförtiden och får det hem till min dörr, perfekt när man som jag har svag rygg.
  Ha en skön kväll
  //bara anna

  SvaraRadera
 5. Sv: Ja, den var riktigt god! :)
  Ha en bra kväll!:)

  SvaraRadera
 6. Du har hunnit med mycket ju.....funderar på vad jag har gjort,,,,ehhh vi hoppar på det. Ha en fin kväll. Kram anette

  SvaraRadera
 7. Duktigt att gå upp så tidigt för att gumma!

  SvaraRadera
 8. Jag hoppas inte på träningsvärk, men läääär få det efter att ha hållt på och flytta in hela dagen :)

  sv: nej, Erik har bott här i ett år så vi har det mesta redan :) Vi ska köpa nya sängar och ett soffbord om vi ids. Verkar som att Erik har aaaalldeles för få taklampor också, så det ska vi köpa, tyvärr är ju lampor sviiindyrt!?

  SvaraRadera
 9. Det tycker jag lät som en bra start på dagen !
  Jag blir alltid på bra humör efter ett träningspass :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst känns det så skönt efter att man har tränat?

   Radera