fredag 9 augusti 2013

Inspirationsläsning


Se, vilken härlig läsning jag har att se framemot! Jag älskar att bli inspirerad av träning och god kosthållning. I både Kom i form på 30 dagar av Laila Bagge och i Stark i kropp och själ av Kristin Kaspersen, får man tips på bra övningar man kan göra både hemma och på gymmet. Så snart jag får tid ska jag ta till mig både det ena och det andra som står i böckerna.

22 kommentarer:

 1. sv; tack! Tycker jag också :)
  allt bra annars?

  SvaraRadera
 2. Jag ska jobba hela helgen lång.
  Fredag, lördag och söndag =)
  Du själver?

  SvaraRadera
 3. Du delar med dej av dom bästa va?? ;)

  SvaraRadera
 4. Det var väl just det: "Så snart jag får jag tid". Så är det väl ofta, jag älskar också att läsa denna typ av böcker o bloggar. Man blir väldigt inspirerad. Synd bara att man inte riktigt tar sig tiden!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen roligt att hämta inspiration!

   Radera
 5. Fantastiskt bra tips. Jag är lite efter när det gäller Laila Bagges bok då jag inte trodde att den hade kommit ut ännu. Måste införskaffa den snarast.
  Jag behöver lite inspiration nämligen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Laila Bagges bok har varit ute längre än Kaspersens bok.

   Radera
 6. Det är nog några böcker jag själv borde läsa! :P

  SvaraRadera
 7. Jag skulle också behöva bli inspirerad.... Kristins bok är jag lite nyfiken på. Berätta gärna när du läst. Ha en fin lördag. Kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan absolut berätta om böckerna när jag har läst lite mer.

   Radera
 8. Ska ta en titt i böckerna vid tillfälle.

  SvaraRadera
 9. Dom böckerna vill jag också ha men får satsa på skolböcker i första hand =)
  trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Jag äter tyvärr inte kanel, tycker inte det är gott (folk tkr jag är galen men gillar till exempel inte kanelbullar) ;P Kesella är kvarg, men det finns smaker, jag gillar inte att äta ren kesella, vanlig, men kanske blanda lite vanilj eller hallon med vanlig. Eller hälla i lite fun light med stevia i vanlig funkar också :)

  SvaraRadera
 11. åh, skulle vilja beställa de där böckerna! :D

  SvaraRadera