fredag 9 augusti 2013

Stilla suget


Frukt med eller utan keso är min nya grej, för att delvis stoppa hunger och sockersug. Under studiedagar bjuds det ofta på bullar till kaffet. För att förhindra att jag tar en bulle, stoppar jag i mig en frukt istället. Med ett äpple, melon eller nektarin i magen blir inte godissuget lika kraftigt. Hoppas att jag  fortsätter med detta ett bra tag till.

5 kommentarer:

 1. Superfin blogg du har!
  Jag har en frågestund på min blogg i ett inlägg längre ner på bloggen. Skulle blivit så tacksam om du ville ställa någon fråga! :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Gör lika dant, så himla bra med frukt! :)

  SvaraRadera
 3. Åh jag önskar också att jag gillade keso, men får nog äta kvarg istället... tkr keso är lite för salt ;P fast man kanske ska ha en smak? ;P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kvarg har jag aldrig smakat, men däremot kesella. Det fick jag inte i mig. Fick sådana kväljningar. Keso och kanel är en god kombination.

   Radera