onsdag 7 augusti 2013

HöstluftenIdag kände jag det. Verkligen! Redan? Det känns ofattbart! Trots en solig, varm och härlig promenad med hunden, kände jag att höstluften började krypa på. Den höga och friska luften! Härlig luft, men jag vill hålla kvar sommaren här ett tag till. 

17 kommentarer:

 1. Här har det varit så kvavt de sista dagarna så ingen frisk luft här inte....men den är ju på ingång den där hösten. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Här är det sååå kvavt i Norrköping att man knappt kan andas ibland, eller så känns det iallafall.
  Riktig sensommarvärme :)

  SvaraRadera
 3. Jag tyckte faktiskt det kändes lite kyligt när vi satt på altan och käkade.

  SvaraRadera
 4. Jamen du, jag kände det igår! Idag tyckte jag det var mer sommar igen, även om det var väldigt mörkt i morse.

  SvaraRadera
 5. Hösten närmar sig med stormsteg, lite läskigt är de allt

  SvaraRadera
 6. Kände också att något kyligt smög sig på idag. Håller tummarna för att hösten låter sig dröja och när den väl kommer önskar jag att den är varm och solig. Även om sommaren har varit underbar så känns det alldeles för snart med kyla igen. Liza

  SvaraRadera
 7. sv: åh, tack för dina rara ord! :-) :-*

  Älskar hösten. Och vintern! Längtar faktiskt en aning ^^

  SvaraRadera
 8. Här i söder är det fortfarande medelhavstemperaturer och det är svårt att ens tänka sig att hösten är på väg. Jag såg att höstblommorna hade kommit fram i blomsteraffären men jag tror att jag avvaktar och njuter färdigt av sommaren först. ;)

  Sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 9. här var det tryckande kladdig luft - nästan helt utan sol. Men vi slapp åska. Kom just in och det är fortfarande varmt ute trots att klockan är snart midnatt.... jag VILL inte ha höst än.....

  SvaraRadera
 10. Nej, än är inte hösten här...men snart och då fångar vi den!!! :)

  SvaraRadera
 11. Jag missade detta - men välkomnar ändå hösten! :)

  SvaraRadera
 12. Jag önskar också att sommaren stannar kvar länge än.

  SvaraRadera
 13. Jag älskar den luften å ska passa på att ge mig ut och njuta av den...

  SvaraRadera
 14. Hösten får gärna vänta liiite till ;)

  SvaraRadera
 15. Jag gillar hösten skarpt. Älskar kylan i luften och välkomnar årstiden glatt.

  /lår-FETT!

  SvaraRadera
 16. SV: Ja det var väldigt vackert!

  SvaraRadera
 17. Sommaren är underbar, men gillar också lugnet som på något sätt infinner sig i augusti!

  SvaraRadera