torsdag 8 augusti 2013

Lämna hundenMin älskade hund. Han vill helst följa med överallt! Helst vill man låta han följa med till affären, jobbet och till gymmet. Men det går ju inte. Tyvärr får man ju lämna vovven då och då. Jag försöker undvika att titta på honom då, för det gör så ont.

19 kommentarer:

 1. det är HEMSKT att åka ifrån sin hund.. usch

  SvaraRadera
 2. Haha, oj som jag kände igen mig där :)

  SvaraRadera
 3. Det stämmer verkligen så bra, hunden är människans bästa vän <3

  SvaraRadera
 4. Säg honom att de som följer honom på bloggen älskar honom på avstånd, liksom att vi tycker att han har det väldigt bra med en fantastisk matte (och husse).Nu när hösten närmar sig kan vi titta på underbara bilder och filmer från sommaren och våren tack vare mattes förmåga att kunna fånga stämningen och livet i djur och natur i samspel. Många människor har inte haft en så fin sommar som Yambo. Nu får han lite skön vila inomhus när matte inte alltid är hemma med honom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du för denna kommentar!!!! Jag kan intyga att Yambo får mycket kärlek av oss.

   Radera
 5. Han är så fin:)
  Min största passion i livet är att kolla på serier och film :)

  SvaraRadera
 6. Åh naw lilla vovven då, går nog dock ingen nöd på honom då han antagligen går o lägger sig eller hittar på ngt hyss medans du är borta;)
  Ja festen var kanonlyckad, ett minne som alltid kommer att ha en plats i mitt hjärta!

  SvaraRadera
 7. Aawe... Känner samma här när jag lämnar min lilla Chili ensam hemma! ;(

  SvaraRadera
 8. Ha ha vilken härlig bild på vovven.... Kram anette

  SvaraRadera
 9. Lilla vovven. Det är precis likadant här.:-) Stina

  SvaraRadera
 10. Åhhh en puppy. Jag vill så gärna skaffa mig en men min livssituation tillåter inte det i nuläget. Jätte, jättevacker!

  SV: Ja visst är det. Perfekt för mig som inte kan köpa ”vanligt godis” ute i butik =)

  /lår-FETT!

  SvaraRadera