lördag 21 september 2013

Dagens klipp!
Här blir den nyblivna 6-åringen övverraskad med en resa till Disneyland. Så härligt att se hennes reaktion!

10 kommentarer:

 1. Finns många som sjunger som henne =)

  Jag vill med åka till Disneyland, fast till vilket är svårt att säga, kanske det i Florida :P

  SvaraRadera
 2. Haha vad sött. Trevlig lördag. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Oh myyy, jag började grååååta när jag såg hennes reaktion. Gud så fint.

  sv: Vad roligt att höra, jag tycker också att jag passar i kort, men det hade varit kul att testa spara ut en gång. Jag minns knappt vad jag trivs bäst i liksom :D så det lutar nog åt att spara ut så länge jag orkar, mest för att testa. Det är ju så lätt att bara TJOFF snagga av det igen ^^

  SvaraRadera
 4. Jag får tårar i ögonen! Hjärtat!

  SvaraRadera