lördag 21 september 2013

En önskeoutfit

ÖnskeklädselInför en ny årstid, så brukar jag vilja ha nya kläder. Det brukar finnas mycket, som är snyggt. Det jag helst vill ha, brukar dessvärre inte vara särskilt billigt. Jag skulle i vilket fall som helst vilja äga en skinnjacka. Det blir inte denna höst, men någon gång. En skinnjacka blir aldrig omodern. Jag har funnit dessa boots som jag gärna vill ha. Det finns andra i strl 35, som är snyggare men de är både dyrare och saknar dragkedja. Jag vill ha, jag vill ha....

18 kommentarer:

 1. Riktigt snyggt! :)
  // sarajosefin.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Snygga kläder! De hade jag själv kunnat tänka mig.

  SvaraRadera
 3. Jag har hållit mig undan butiker. Men idag åkte jag till ett köpcentrum och oj så mycket det fanns som jag inte visste att jag behövde :-)

  Ha det gott

  SvaraRadera
 4. Väldigt snygg outfit :) Jag gillar kombinationerna av färger :)

  SvaraRadera
 5. Ohh snygg och kavajen var ursnygg =D

  Ja visst är det härligt med höst =D

  SvaraRadera
 6. Och även världens skönaste! :P

  SvaraRadera
 7. Mycket fint! Jag skulle behöva fylla på med lite höstnytt i garderoben jag också.

  SvaraRadera
 8. Hade kunnat tänka mej det där oxå... blir nog inte i år här heller=))

  SvaraRadera
 9. Snyggt <3
  Ha en skön Söndag!

  SvaraRadera
 10. Vad fint!
  Nu har jag bloggat om HELA Londonresan. :)

  SvaraRadera
 11. Cool outfit :-)
  Och din blogg är så fin, det var ett tag sedan jag var här senast.

  Sv: Nja, tyvärr är strumpor inte riktigt min grej :-(
  Ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera