söndag 29 september 2013

En kvart om dagen

Jag älskar böcker, vilket jag har gjort sedan barnsben. Förr läste jag dagligen. Numera läser jag i perioder. Det blir som mest under sommaren. Är vi på spa (händer inte så ofta), läser jag också en hel del. Jag vill komma tillbaka till tiden då jag läste varje dag. Jag brukar oftast inte orka läsa, när jag har lagt mig. Kanske jag ska läsa en stund i soffan varje dag istället. En kvart om dagen borde vara lagom. Mitt nya "mission"!

14 kommentarer:

 1. Låter som en klok mission. Själv har jag alltid ned mig en bok i handväskan i väntan på tråkiga stunder. Finns alltid någon stund av väntan på en dag och då är det trevligt att ha en bok med sig :) Liza

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smart idé att alltid ha en bra bok med sig!

   Radera
 2. Att läsa är underbart, jag har inte tid att läsa så ofta nu för tiden, det är synd :(

  SvaraRadera
 3. Jag läser varje dag... eller kväll då. Först 15-30 för bus (som är jätteduktig på läsa själv men inte vill missa mysstunden) och sen läser jag själv innan jag somnar... allt från en kvart upp till en timme. Och så lyssnar jag ju på bok när jah springer.

  SvaraRadera
 4. Låter kanon med en kvart om dagen ju :)

  SvaraRadera
 5. Önskar att jag kunde läsa i 15 min, men om jag hittar en riktigt bra bok går de inte att slita sig! Satt runt 8 timmar igår i min bok, helt sjukt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland har man läst kassa böcker och då är det svårt att koncentrera sig på innehållet/handlingen.

   Radera
 6. Älskar också böcker :-) Var tvungen att smyga in och kolla in din blogg :-)

  SvaraRadera
 7. Jag vet inte vad det är med mig men förr läste jag mycket men nu kan jag bar inte koncentrera mig på böcker merän kokböcker. Kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har ändrats för mig också, även om jag fortfarande gillar litteratur.

   Radera
 8. Jag älskar med att läsa! Bär alltid en pocketbok med mig i handväskan, för man vet aldrig när väntetiden slår in...:)

  SvaraRadera
 9. Läsningen går i perioder för mig med!

  SvaraRadera
 10. Jag är också en periodläsare! Ett bra tips som vi kör med för eleverna i skolan.
  Kram

  SvaraRadera