söndag 29 september 2013

Träningssöndag


Svett är fett som gråter
Idag har vi sysselsatt hos med att träna på gymmet tillsammans. Det är alltid lika roligt att träna tillsammans. Vi kämpade på i ca 1,5 h. Först blev det cykling som uppvärmning. Därefter styrketräning. Jag avslutade passet med några minuter på crosstrainern. 

I love these!

Jag är så nöjd med mina nya träningstights från Soc. Jämfört med mina andra tights, sitter dessa lite hårdare på och materialet känns tjockare. 

Jag är viktig!
Det är så roligt, när man känner att man blir starkare och starkare. Idag lade jag på mer vikt på benpressen. Nü kör jag 220 lb, dvs 100 kg. Min rygg har också blivit starkare. Jag är dock fortfarande ganska svag i mina armar. 

Hoppas nästa träningspass blir snart!

15 kommentarer:

 1. Det låter som ett bra träningspass :)

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Benpress är en grym övning! Starkt jobbat!

   Radera
 3. Benpress är en grym övning! Starkt jobbat!

  SvaraRadera
 4. Håller helt med dig, dock läser jag inte klart en bok om jag inte känner att jag är intresserad av handlingen! Vet inte varför men jag vägrar verkligen att läsa en bok jag inte tycker om :) Har försökt mig på cirkeln men de går inte, fastnar inte för 5 öre!

  SvaraRadera
 5. skönt att få träna av sig =)

  SvaraRadera
 6. Så härligt det låter! Det är verkligen skönt att ta ut sig ibland. Jag borde göra det lite oftare bara:-)

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 7. Sv: Visst är dom!

  Åh jag längtar och håller tummarna att jag inom kort kan få klartecken att börja träna igen .. Jag vill träna!

  SvaraRadera
 8. Bra jobbat & jag gillar ditt uttryck "Svett är fett som gråter"
  fast jag skulle behöva lite mer lyckligt fett på rätt sätt hihi
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 9. Skönt avslut: "hoppas nästa träning blir snart" =))

  SvaraRadera
 10. Härligt med träning :) Min man och jag brukar också träna tillsammans om söndagarna och det är verkligen mycket roligare när man är två. Man kan peppa varandra på ett annat sätt då. Kramar Liza

  SvaraRadera
 11. Härligt jobbat. Kan tänka mig att det är kul att träna ihop. :)

  SvaraRadera
 12. Heja dig! Du är så duktig! Kram

  SvaraRadera