fredag 6 september 2013

Om musik

Så härligt med musik
Har ni liksom jag, växlande musiksmak? På sommaren är det en viss musik jag föredrar. Då gillar jag som mest Ted Gärdestad och Gyllene Tider. När jag tränar ska det vara pepprande och lite kraft i musiken. Då kan en och annan Scooter- eller E-Type-låt passa. Vill jag bara komma ner i varv, passar ballader eller instrumentalt. 

Nu har jag skapat en ny lista på Spotify. Jag har försökt kombinera en höstlista. Den riktiga hösten har väl inte kommit fart ännu, men låtarna passar ändå denna fredagskväll.Om ni tycker att en viss låt saknas, så tipsa mig gärna!

10 kommentarer:

 1. Vi lyssnar på allt möjligt och det går i periodet. Just nu är vi inne i ett Thåström och Ulf Lundell skov. Andra gånger kan det vara house eller hårdrock eller klassiskt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hårdrock är väl den musikstilen jag klarar av minst.

   Radera
 2. Jag älskar all sorts musik, verkligen =D

  SvaraRadera
 3. Jag skulle också vilja bli haj på det därmed spellistor......hmm. Trevlig fredag. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Jag har en jätteväxlande musiksmak från metal till finska ballader !;)

  SvaraRadera
 5. Min absolut bästa träningslåt är Electric med Leila K. Så energigivande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får lägga in den låten på min träningslista.

   Radera
 6. Jag anpassar mina musikval till både årstider, sinnesstämning och vad jag ska göra. Det går inte att köra ballader till intensiv träning. Så finns det artister, grupper och låtar som jag ständigt återkommer till. En del är helt opåverkade av tid och rum. Fantastiskt.

  SvaraRadera