onsdag 25 september 2013

Studiedag och handskar

Mums, så gott!
Idag har vi haft studiedag. Vi, pedagoger, arbetade som vanligt, men eleverna var lediga. Dels hade vi genom av det nya Unikum, vilket är en sida där vi följer upp elevernas utveckling. Det är en del förändringar där.  Tillsammans åt vi en fantastiskt god lunch, som vår skolvärdinna hade ordnat åt oss. 
I kväll har jag varit på Allum. Jag skulle hämta ett par upplagda byxor i en butik. Varje år, är jag fenomenal på att bli av med den ena handsken. Jag köpte mig ett par nya idag, för nu börjar det bli kyliga morgnar.  Jag hoppas verkligen inte att jag denna gång lyckas med att behålla HELA paret. 

13 kommentarer:

 1. Nu får vi verkligen hoppas att ingen handske ska rymma från dig! :-)
  <3

  SvaraRadera
 2. Du borde med anda ord köpa likadana handskar varje år - så du kan para ihop dom allt eftersom du förlorar en handske.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar inte hitta likadana som jag hade.

   Radera
 3. Ser att du haft en toppendag, den satt ju som handen i handsken! ;-)

  SvaraRadera
 4. Ja man tappar alltid bort ena handsken, hehe. Snygga du köpt, samt ja nu behöver man det är ruggigt ute. Så smaskigt det där såg ut =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar skinnhandskar!! Så praktiskt!

   Radera
 5. Vad är en skolvärdinna för något?
  Låter som någon hämtad från mycket längesedan.

  SvaraRadera
 6. Sååå gottit det ser ut<3
  /Kram

  SvaraRadera
 7. Jag kände det igår, att det är dags för handskar. Bitande kallt var det här på morgonen. Jag kände också att det är dags att ge upp sandalerna, som jag hade sagt att de skulle få vara på september ut...Kramiz

  SvaraRadera
 8. Ja burr, nu börjar det bli kallt och man behöver bli varm om både händer och huvud!
  Snygga handskar:)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 9. Ja, den där lunchen såg inte alls dum ut!! :)

  Jag skulle också behöva ett par handskar nu!

  SvaraRadera