måndag 23 september 2013

Träningsfri dag


Idag har jag bestämt mig för att inte träna, eftersom jag tränade både i lördags och i söndags. Igår fick jag dessutom sällskap av min man på gymmet. Så trevligt det är att träna tillsammans! Hundpromenader får räcka som idag, så kanske träningsvärken släpper.
Även om jag inte har som mål att bli lika vältränad som tjejen i videoklippet, så kan jag ändå inte låta bli att inspireras av henne. Alla har vi olika mål med träningen, men man kan ändå bli imponerad av vad andra kan åstadkomma. 

4 kommentarer:

  1. Det är bra att vila kroppen ibland. Själv har jag haft en träningsfri helg så ikväll ska jag iväg och träna igen. Ska bli skönt faktiskt. Brukar dock träna gruppträningar mest. kram

    SvaraRadera
  2. Mysigt att träna tillsammans med mannen :)
    Ha en härlig träningsfri dag!

    SvaraRadera