söndag 22 september 2013

UPPDATERAD!Igår fixade vi den senaste uppdateringen. Nu har även jag iOS 7 på min iPhone. Jag har inte riktigt lärt mig alla nya funktioner än, men jag känner mig positiv inför förändringarna. Ikonerna ser dock inte lika snygga ut som innan. Jag gillade när de såg tredimensionella ut. Jag tycker dock att mapparnas design är mycket snyggare nu. Vad jag tycker om de andra funktionerna, kan jag i dagsläget inte säga så mycket om. Jag har inte testat allt. Jag får återkomma om detta. 


Vilken smart funktion!


20 kommentarer:

 1. Ska uppdatera min Iphone under nästa vecka, har hört en hel del negativt om uppdateringen så jag hoppas att de har fel.

  SvaraRadera
 2. Visst är hon grym! Precis under klippet till höger står det bädda in klipp. Där får du koden. https://www.facebook.com/photo.php?v=10151596176297187

  SvaraRadera
 3. Vet inte riktigt vad jag tycker om den nya designen eller uppdateringen. Jag gillar att det liknar en ny mobil, men vissa saker är bara för fula, som meddelanden, haha..

  SvaraRadera
 4. Jag är inte helt övertygad än... Har bara uppdaterat paddan, väntar nog med telefonen.

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket :)

  Har inte uppdaterat min iphone ännu, borde kanske ta & göra det snart.

  SvaraRadera
 6. håller helt med! gillar nya startskärmen med :)

  SvaraRadera
 7. Jag tycker det är ganska coolt....lit roligt med nytt. Kram anette

  SvaraRadera
 8. Jag tycker att det blev jätte coolt! Kramar.

  SvaraRadera
 9. Godmorgon i stugan.
  Har inte en Iphone så jag anar inte vad det är för uppdateringar. Har dock vänner som gjort denna uppdatering och ångar sig. Men det är väl så att allt nytt är lite skrämmande i början. Sen blir det en vanesak.

  Ha nu en fin ny vecka min vän.
  Kram Synnöve.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nyheter kan vara skrämmande i början ibland.

   Radera
 10. Min telefon har segat sönder sen jag uppdaterade, även slutat fungera :(

  SvaraRadera
 11. Jag tycker om iOS 7, verkligen bra. :)

  SvaraRadera
 12. Kommer ändå aldrig att slå Androidsystemet ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. iPhone har redan slagit android för länge sedan!

   Radera
 13. Jag älskar nya iOS 7! Bästa! Kram

  SvaraRadera