tisdag 5 november 2013

En längtan

weheartit.com

Ok, jag erkänner - jag längtar! Jag längtar efter snö. Det är mysigt att pölsa i snön med hunden. Det är så glädjande att se honom rulla sig i snön. Jag längtar också efter själva julen. Julklapparna längtar jag inte efter så mycket. Visst, det är kul att öppna något paket, men det är roligare att ge klappar. Det är inte klapparna som lockar mest med julen, utan det är själva stämningen och de härliga dofterna., såsom pepparkakor, glögg, revbensspjäll, skinka, knäck..... Sedan kan jag inte förneka att de lediga dagarna är underbara.
Vad längtar du efter?

9 kommentarer:

 1. då är du inte ensam! älskar julen, allt är så himla mysigt! :)

  SvaraRadera
 2. Kan bara hålla med <3
  /Kram

  SvaraRadera
 3. Där väckte du mina julkänslor till liv! :-)
  Jag vill också ha snö nu. Det är så vackert. Undrar om Leo gillar snö? Det ska bli spännande att se. Hoppas att han gillar det bättre än vad han gillar regn iallafall.
  <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yambo älskar snö! Han älskar att rulla sig i den.

   Radera
 4. Åh, det är så mysigt med jul. :)

  Sv: Tack! :)

  SvaraRadera
 5. Ohh ja, jag älskar också snö och vinter, så jag vill gärna ha det nu =D

  Ohh tack =D

  SvaraRadera
 6. Åh, jag längtar också till julen! Så oerhört mycket!

  SvaraRadera
 7. Snö och kyla plus solsken och Karlstad!

  SvaraRadera