fredag 3 januari 2014

Några timmar på stan


GÖTEBORG, såklart1
Idag åkte jag och maken in samtidigt in till stan. Han skulle jobba och jag skulle fixa naglarna på salong. 

Så nöjd med resultatet!
Denna gång fick det bli naglar i svagt rosa shellac. Jag blev så nöjd med resultatet! Nu ska jag fortsätta använda min nagelolja flitigt. Tillsammans med den och intag av b-vitaminer, hoppas jag på att få starkare naglar. Efter att jag hade varit hos anemonen spa, mötte jag upp mamma. Vi besökte några butiker först innan vi slog oss ned och käkade mat.
Fortfarande ingen snö

Självklart kaffe på Espresso House

Ingen trängsel idag

Nu är det dags för mig att göra mig vacker.
Vad roligt det är att shoppa hudvårdsprodukter med presentkort man har fått! Jag tycker det är fantastiskt skönt att landa hemma efter några timmar på stan. Jag är glad över att jag inte är där varje dag!

11 kommentarer:

 1. ja fy jag vet precis hur de känns, e snortrött

  SvaraRadera
 2. Skojsig dag =)

  Ha en fin helg nu!

  SvaraRadera
 3. Lät som en bra dag på stan! :)

  Ja se filmen den är riktigt bra

  SvaraRadera
 4. stan kan va utslitande

  SvaraRadera
 5. Sv: Ja det var verkligen trevligt :)
  Du verkar också haft en bra dag på stan :)

  SvaraRadera
 6. Mysig dag!! shopping och naglar... mat och mamma... inga fel=))

  SvaraRadera