fredag 3 januari 2014

TräningsklippHa, ha! Här får man sig ett gott skratt. På gymmet möter man olika typer av människor. Några är där mest för att umgås med andra. Andra går verkligen in för sin träning, vilket är bra. Ibland kan man allt se killar (och tjejer) som tar i alldeles för hårt. Jag har framförallt sett unga killar som har lagt på alldeles för mycket vikt att det ser ut som att de är på väg att skada sig själva. Eller så använder maskinerna helt fel. Eftersom jag själv inte är något proffs, så ska det mycket till för att jag ska reagera. Man har även undrat varför en del ens är på gymmet. De tycks inte ta i för fem öre.

Vilken typ är du i träningslokalen? Jag gör mitt bästa, men ofta är jag dålig på att tänja på gränserna. Är en instruktör med, då försöker jag kanske att göra en gång extra. Annars är det svårt att göra det. Jag känner mig alltid så dum framför spegeln. Antingen ser jag så tjock ut vid jämförelse med de andra eller så ser jag klen ut. Jag försöker undvika speglarna i hörnet med alla vikter. 

11 kommentarer:

 1. Haha svårt. Vrålar ibland, men är ofta tidigt så ingen märker något ;p

  SvaraRadera
 2. Ha ha, det där var tjejigt "jag ser tjock ut i spegeln..." ;) Tror jag inte ett ögonblick på=)) Jag har inte kommit så långt på gymmet ännu utan kör bara löpbandet...

  SvaraRadera
 3. Haha....måste kommentera.

  När jag var i hyfsad form 2003-2006 (för att vara en tant) tog jag 150 kg i benpress. Ganska ofta kom jag efter yngre man (kanske 45 år) med handduk runt nacken o flåsandes. För 120 kg.
  DET tyckte jag var roligt! =)
  Nu är jag tacksam att jag kan promenera 30 min/dag.

  SvaraRadera
 4. Jag skall se om det går och fylla i den via datorn och lägga upp :) Då blir det mer tydligt vad varje sak betyder :)

  SvaraRadera
 5. sv: jaa, de är så himla gosiga.

  SvaraRadera
 6. Svar: Att få sålt huset hoppas jag inte är några problem men man vet aldrig, tror inte vi kommer få lika mkt som lånet är på iofs men bättre med restskuld än tvingas ha med A å göra :)
  Jobbig väg dit bara antar jag.
  Ja, Jimmy är ju betydligt bättre på ALLA sätt.

  SvaraRadera
 7. Ja en och annan har nog hittat till mig genom dig :)

  SvaraRadera
 8. hahah.. jag vågar inte ens gå till gymet.. Så feg är jag.. Jag känner mig bara uttittad och så. tränar hellre hemma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det spelar egentligen inte någon roll var man tränar. Det viktiga är att man gör det.

   Radera