lördag 1 februari 2014

The Hobbit

Jag gillade biofilmen, som vi såg ikväll. Så häftigt det är med 3D! Man känner att man är med på ett helt annat sätt. Jag tycker att filmen var skickligt skapad, men jag tycker nog att föregångaren var bättre. Smaugs Ödemark avslutade mer på ett oförklarligt sätt och man förstod att det måste bli en uppföljare. Innan 2014 är slut, är det premiär av del 3.


Underbar låt, som filmen avslutas med!

14 kommentarer:

 1. Svar
  1. Men måste man se varenda deltävling?

   Radera
 2. ja ullared kan jag aldrig få nog av

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste bara se till att åka dit snart.

   Radera
 3. Väldigt, väldigt bra låt :)

  SvaraRadera
 4. sv: Tack ska du ha :D Har du läst boken så du redan vet hur det ska sluta? :)

  SvaraRadera
 5. jag älskade slutet på smaugs ödemark!

  SvaraRadera
 6. ja ibland får man vara snäll :)

  SvaraRadera
 7. Den är underbart vacker den låten

  SvaraRadera
 8. Åh Ed Sheeran är ju helt underbar!

  SvaraRadera
 9. Älskar både filmen och låten! Ska bli spännande att se tredje filmen.

  SvaraRadera