söndag 2 februari 2014

Vårens första dag?


Vårbilder från weheartit.com
Idag känns det som att våren är kommen! Vår i luften, solen skiner, fåglarna kvittrar och snön smälter. Underbart! Hade det inte varit för att det endast är den 2 februari idag, så hade jag trott att våren var här för att stanna. Men det vågar jag inte tro på nu.

12 kommentarer:

 1. Har inte varit ute idag, och det blir nog inte så, här är det blask och och slask så är inte alls pepp på gå ut

  nej har köpt ny dator, den andra är död. En killkompis skall fixa den andra så jag får mina bilder.

  SvaraRadera
 2. Här har vi fortfarande full vinter!

  SvaraRadera
 3. Svar: Han förlorade ena ögat förra året och nu var trycket för högt (kanske en tumör) på det kvarvarande ögat att nånting hände för han gick in i väggar, soffan, människor o var konstig. Allt gick så fort berättade mamma. Han blev konstigare o konstigare o veterinären hade sagt att man kunde fixa ögat men att det kanske inte skulle bli bra ändå.. och eftersom han led så mycket så tog dem beslutet att låta honom somna in :(

  SvaraRadera
 4. ~ Låter härligt ~

  SvaraRadera
 5. Jag håller med dig, men vet att kyligare dagar väntar här framöver. Dock vill jag ha vinter till mitten av mars, så för min del får våren dröja ett litet tag till. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, i mars ska vi inte ha någon snö, tycker jag.

   Radera
 6. Det ska bli minus här i nästa vecka redan..
  Men här har det varit plusgrader idag :P
  Underbart.

  Jag hoppas, efter det jag läst och hört om Sannas låt, så ska den vara bra :)

  Jag måste se alla deltävlingar :P

  SvaraRadera
 7. "Nu ska du höra något som jag vill tala om, jag såg en lärka nyss och det var våren som kom" tralalala :)

  SvaraRadera
 8. inte än - inte här . men här var skönt. bara tre grader, men det snöade så solen såg vi inte idag...

  SvaraRadera
 9. Här skiner solen, men vintrigt vitt och blir nog det ett tag till

  Ha en fin start på veckan. // Lissen

  SvaraRadera