måndag 4 augusti 2014

Första arbetsdagen

Det är inte var dag jag bloggar via mobilen, men nu blir det av. Jag orkar inte starta datorn för endast ett blogginlägg.


Då har man gjort första arbetsdagen efter semester. Först kändes det lite förvirrande. Jag visste inte riktigt vad jag skulle sätta igång med, men efter ett par timmar började man bli varm i kläderna. Nu är man på banan igen. Nu, god natt!

10 kommentarer:

 1. Men tack gulle :) Kolla ebay, finns hur många skal som helst för bra priser :D Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Hoppas att första arbetsdagen inte var alltför tuff. Skönt att du kom igång efter ett tag i alla fall! Kolla gärna in min nya blogg som heter Ansvar. Det är en anonym och (blivande) ganska vulgär blogg. Det kan bli kul!

  SvaraRadera
 3. Men visst är det lite härligt med vardag också?

  SvaraRadera
 4. Jag börjar på onsdag tror jag, nästa vecka. Och jag längtar, hehe, men jag försöker att hålla tyst om det, för jag vet att det brukar gå över ganska snabbt ^^

  SvaraRadera
 5. Ha en forts bra arbetsvecka!

  SvaraRadera
 6. Joda och nu e jag ledig i 3 dagar, känns skönt :)

  SvaraRadera
 7. joda o nu e ja edig i ett par dagar :)

  SvaraRadera
 8. Härligt ;)
  Själv har man varit igång hela sommaren:)

  SvaraRadera