måndag 4 augusti 2014

Sonjas hemlighet


Läs den!

Denna semester har jag läst en hel del faktiskt. Det har blivit många soltimmar på stranden. Härligt! Sonjas hemlighet är skriven av Åsa Hellberg och är också uppföljaren till Sonas sista vilja, var verkligen en bra bok. Boken är en lättläst och varm. Liksom Sonjas sista vilja, är boken fylld med romanser och relationer. Flera nya karaktärer dyker upp, vilka är lätt att "lära känna". Det jag kan sakna är miljöbeskrivningar. Det är svårt att få en bild framför sig hur exempelvis hotellet, radhuset och hur omgivningarna ser ut. Man fick svar på vilka hemligheter Sonja hade, så nu blir det väl inte ännu en uppföljare? Men man kan ju aldrig så noga veta. 

5 kommentarer:

 1. Jag längtar efter en riktigt bra bok att läsa !
  Under sommaren har jag faktiskt inte ens börjat på en enda,
  men jag ska packa ner ett par när vi åker till Rhodos om några veckor :)

  SvaraRadera
 2. Åh vad bra att den var lika bra som ettan, var lite rädd för att den skulle bli en flopp. Men då vet jag, då ska jag köpa den =)

  SvaraRadera
 3. Tusen tack!
  Varma hälsningar,
  Åsa Hellberg

  SvaraRadera
 4. Jag ska genast leta upp den! :) Kram

  SvaraRadera