torsdag 23 april 2015

A, B eller C?


Olika slags tester dyker upp ibland eller ganska så ofta på Facebook. En del är rätt trista och man förstår att de flesta svaren är liksom random. Men vissa får mig till att tro att det kanske finns någon slags sanning i. Det låter kanske absurt. Här är iallafall en grej som jag hittade på Facebook.

Vilken fingertyp har du?

Visste du att längden på fingrarna kan avslöja saker om din personlighet? Denna bild visar tre olika fingerlängdstyper: A, B och C. Kolla in fingrarna och upptäck innebörden.

A) Det sägs att människor med en ringfinger som är längre än pekfingret är ofta vackra och attraktiva. De utstrålar charm och är oemotståndliga. De är mer aggressiva och avgörande. De har inga problem med att ta risker.

B) Personer med kortare ringfinger än pekfinger har stort förtroende för sig själva, men kan även bli arroganta. De njuter av ensamheten och vill inte bli störd i sin fritid. De är inte den persontyp dom tar första steget när det gäller relationer.

C) De som har samma längd på ring- och pekfingret, är älskare av fred. De känner sig obekväma när de är i konflikt. De är organiserade människor som försöker komma överens med alla. De är lever i en trogen och kärleksfull relation med sin partner.

Mitt svar: Mina fingrar är en A-typ, men personligheten stämmer inte in på mig. Min personlighet är mer en kombination av B och C. 

Vilken fingertyp har du och vad stämmer in på dig?

5 kommentarer: