fredag 24 april 2015

Vilken överraskning!

Underbar sak!
Så himla skönt med helg! Det har blivit flera långa dagar denna vecka. Igår var det bland annat personalmöte på kvällen. Därför är det såklart extra skönt med helg. Denna helg hade heller inte kunnat starta bättre. Inte nog med vitt vin och räkor, jag fick ett paket av min älskade man också.
Min egna iPad mini
I paketet fanns inte mindre än en iPad mini. Jag har länge velat ha en, men har alltid velat vänta. På semestern, ute på altanen eller i soffan är ju en padda perfekt att ha! I helgen blir det till att skaffa ett fodral/skal till denna underbara sak. Tack älskling!

10 kommentarer:

 1. Oj vilken materiell lycka det där måste vara :)

  SvaraRadera
 2. haha min syster var iväg o köpte en med hjälp av mig igår :)

  SvaraRadera
 3. Kikar in och önskar dig en .fantastisk lördag

  SvaraRadera
 4. Looovely :D Jag har just köpt en iPad air 2, också lycka i en ask!

  SvaraRadera
 5. Ja, jag åker gärna till mina föräldrar. jag har stort behov av dem :) Det har jag alltid haft, men ännu mer nu sedan Hugo kom :) Och är så förtjusta i Hugo så det är en ren fröjd och åka dit :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Föräldrarna ska man vara rädda om.

   Radera
 6. Men där ser man. Snäll han M. :)

  SvaraRadera