lördag 18 april 2015

Älskar idén!

Älskar idén!

Vilken underbar ide´! Gamla böcker, lim och vit färg - VIPS, så har det blivit typ ett nytt sängbord! Jag gillar de allra flesta typer av återbruk. Ommålning, klippa, sy om eller gamla burkar till pennställ. Sedan kan jag inte påstå att jag själv är så bra på att själv återbruka, men däremot på återvinning. 

13 kommentarer:

 1. Håller med - Underbar idé ♡ ...

  SvaraRadera
 2. Åh, så läckert!

  Tänk så många böcker som bara slängs idag!!! :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst slängs det alldeles för mycket?

   Radera
 3. Kreativitet är ju alltid positivt.

  SvaraRadera
 4. Åh så smart, superfint också :D

  SvaraRadera
 5. Hejsan! Jag vill bara tipsa dig om min tävling där du kan vinna en valfri klädesplagg! Du hittar tävlingen här: http://alicelindstrom.se/2015/april/vinn-valfritt-plagg.html#comment Ber om ursäkt om du inte gillar såna här kommentarer!

  SvaraRadera
 6. Men gud så smart :D ska komma ihåg det där!

  SvaraRadera
 7. Men haha, vilken kul ide! Själv hade jag en trave Vouge från 80-talet som sängbord under mina gymnasieår :)

  SvaraRadera
 8. Snyggt.. men vi som bor lite trångt skulle sakna förvaring i sängborden.. det är ett måste om man bor tre pers i en trea.

  SvaraRadera