lördag 18 april 2015

Vilken härlig dag!

En hund som njuter 
Idag låg jag länge i sängen innan jag tills sist gick upp. Solen sken och det var en härlig temperatur ute. Det fick bli en promenad till sjön. Det tyckte Yambo var en lysande idé, för han gick i direkt när vi var på plats. Efter en kort simtur, lade han sig i gräset och bara njöt i vårsolen. 

Så många vitsippor det finns nu

Solsken!
Klart man slog sig ner på klippan en liten stund för att insupa lite vårsol. Man får passa på och njuta när man har tid och kan. 

Annars har vi mest latat oss. Jag fick njuta av en god middag, som min man fixade. Det blev grillat idag. En härlig vårdag, brukar de flesta ta fram grillarna. En grill är därför ett säkert vårtecken. 

Hoppas du har haft en fin dag!

7 kommentarer:

 1. härligt med ett dopp - men jag tror jag väntar ett tag till.. jag som inte har päls.

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bilder! Påminner om min sambos hund som tyvärr inte finns kvar längre efter 14 fina år. Han gillade dock inte att bada. :)

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder o visst är det härligt med sol :)

  SvaraRadera
 4. Jätte söt hund!! :) och fina bilder!!

  SvaraRadera
 5. Underbara Yambo njuter i ☼-en!

  SvaraRadera