måndag 6 juli 2015

Semester i Skåne


Tältat i Skåne
Nu har vi kommit hem efter att ha semestrat sedan i onsdags. Vi började med att hälsa på min bror och hans familj på deras sommarställe i Falkenberg. Därifrån åkte vi till Röstånga camping i Skåne. Vi var där förra året och trivdes så fint.

Mysigt att tälta
Vi tältade med två hundar det här året. Det fungerade väldigt bra! Vi lyckades få väldigt varma dagar, så vi fick hela tiden se till att hundarna hade en skuggig plats att vila på. En svalkande dusch fick Yambo och Balder titt som tätt också. 

En härlig bassäng
På campingen fanns en bassäng där vi fick bada hur mycket vi ville. Underbart! Jag älskar att lägga mig på gräset med en god bok. Efter en stunds läsning och solning är det så härligt att doppa sig. 
Sedan gillar jag campingen för att det är så fräscht, dvs rent och fint på toaletterna. Det är också en väldigt lugn stämning. Ägarna hade byggt ut restaurangdelen det här året. Kanonfint! Tyvärr tog jag inga bilder därinne. 

Sköna kvällar
Kvällarna var allra skönast! Grillarna tändes, alla satt utanför sina husbilar, husvagnar eller tält. Det luktade gott av all mat och framförallt var det svalare! Se fler bilder från campingen.

Mina elefantfötter
Mina fötter svällde upp av värmen. De vita ränderna är efter mina sandaler. 

Natten till idag regnade det väldigt mycket. Det värsta var att det åskade och blixtrade. Jag tycker det är läskigt med åskoväder. Imorse när vi vaknade, regnade det inte längre. Det var heller inte lika varmt ute. Det var ca 18°C, vilket var skönt, men det blåste däremot ganska mycket. Någon timme efter frukosten, bestämde vi oss för att åka hem. Vi skulle egentligen ha stannat en natt till, men vi valde att åka hem en dag tidigare. 

10 kommentarer:

 1. Aj de fötterna ser onda ut=(

  SvaraRadera
 2. Va mysigt o tälta :)
  Najs att ni fick sån tur me vädret :)

  SvaraRadera
 3. Det är vackert i "Skåneland" & fotot Sköna kvällar är magiskt ♡ ...

  SvaraRadera
 4. oops.. ser ut som fötterna fått lite för mycket sol.

  Vilket mysigt tält ni har...

  SvaraRadera
 5. TACK jag älskar detta kök. Åh vad mysigt att tälta, var år och dar sedan för mig, ser riktigt mysigt ut med matta och allt =)

  SvaraRadera
 6. Vad mysigt att få tälta, var år och dar sedan vi tältade :D

  SvaraRadera