söndag 5 juli 2015

Härliga sommar!

Använd solskydd
Ja, sommaren är definitivt här! Det är fantastiskt skönt med sommarvärme, eller hur? Att slippa ta på sig långbyxor, jacka och eventuella regnkläder värdesätts väldigt högt av mig. Dock kan jag tycka det är lite jobbigt när temperaturen närmar sig 30 grader. Då trivs jag inte riktigt och det blir jobbigt att rasta hundarna. De längre promenaderna får bli på morgon och kväll. Solbränna har man hunnit få. Självklart smörjer jag in mig. Hawaiian Tropic har jag valt. Den valde jag mest för doftens skull. Särskilt nu använder jag solskyddsfaktor 30. Vilket solskydd använder du? 

22 kommentarer:

 1. Så skönt med sommarvärme! Smörjer faktiskt aldrig in mig när jag är i Sverige :p

  SvaraRadera
 2. Jag måste fixa något solskydd! Känner att jag blivit lite bränd nu! :/

  SvaraRadera
 3. Det är verkligen underbart och jag använder också faktor 30! :-D

  SvaraRadera
 4. Använder aldrig solskydd här hemma i Sverige & har aldrig gjort....// Majsan

  SvaraRadera
 5. Använder aldrig solskydd utan solar måttligt vid rätt tid=)

  SvaraRadera
 6. 30 skulle jag aldrig drömma om även om det säkert är klokt. 4 eller 6 är vad som gäller för mig, 15 i riktiga krislägen:-) Jag lever farligt!

  Svar: Tack vår semester var helt underbar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag böjar med hög solskyddsfaktor och senare på sommaren tar jag en lägre.

   Radera
 7. Ja men några måste ju hålla samhället rullande även på sommaren? ;)

  SvaraRadera
 8. Så himla viktigt att smörja sig. Jag smörjer med 30 i början av sommaren och 10 mot slutet när jag har lite färg. Här hemma kör vi på apotekets, men jag kommer aldrig glömma doften av Hawaiian Tropic som jag använde i mina ungdoms dagar :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smart att börja med en högre faktor och ta en lägre när man är brunare i hyn.

   Radera
 9. Jag använder nästan aldrig solskydd, här hemma eller utomlands. Däremot smörjer jag in mig med 100% virgin coconutoil. Det håller dessutom myggen borta. Här hemma är det dyrt, men i Thailand är det blilligt.
  Jag hittade en av alla länkar om ojlan på nätet.
  http://wellnessmama.com/5734/101-uses-for-coconut-oil/
  Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det ingen risk att oljan börjar koka på huden?

   Radera
 10. Brukar sällan smörja in mig, solar inte heller :)

  Svar: Ja, hobbies är roliga.

  SvaraRadera
 11. sv: Det vill jag väldigt gärna, det är bara att du hör av dig på lorissalovebomb@hotmail.se :)

  Jag använder nivea om jag använder något :D

  SvaraRadera
 12. Bästa lukten! ♡😃 älskar hawIian tropic :)

  SvaraRadera
 13. Sååå härligt med värme!

  SvaraRadera