lördag 4 juli 2015

The Pocahontas style


Pocahontas
Så snyggt!


Jag tycker att denna stil är så himla snygg! Framförallt skulle jag vilja ha ett par skor från Minnetonka och en väska med fransar. Tyvärr har jag inte funnit bootsen eller skorna i storlek 35. Hojta om du skulle hitta ett par Minnetonka eller liknande i min storlek. Tack!

10 kommentarer:

 1. Jag bor där solen aldrig går ner på sommaren...... Norrbottens kustland - Norrlands riviera *s* . Vi har inte kallt, mellan 15-20 grader, men mest mulet och så måste det bara komma en skur eller två då och då.

  SvaraRadera
 2. Hittade bara i barn strl 35 bruna boots med frans=)
  http://www.miinto.se/p-452295-minnetonka-kid-boots-m-frans

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast 35 i barn e oftast mindre än i dam bra att tänka på ;-)

   Radera
  2. Tack för tipset, men barnskorna brukar inte vara så sköna för vuxna.

   Radera
 3. har ett par i 38, de skulle du drunka i :)

  SvaraRadera
 4. Så himla fina !! Jag vill också ha ett par minnetonka´s !

  SvaraRadera
 5. Så fint!:)
  sv: tack så mycket:) Kramisar♥

  SvaraRadera