söndag 9 augusti 2015

Back to work


Sensommardagar 
Imorgon är det dags att börja jobba igen efter en lång och härlig semester. Att börja jobba igen känns faktiskt lite kluvet. Samtidigt som man tar avsked till den härliga ledigheten, så är det samtidigt en nystart. Jag tycker alltid det känns som en nystart efter sommaren. Ny kalender för läsåret, ny planering, ny termin, nytt läsår, oskrivna dagar - en nystart helt enkelt. Om solen fortsätter att skina ett tag till, så kan man ju njuta av sensommaren efter jobbet och på helgerna. Man kan passa på att njuta ett tag till innan höstmörkret kommer. Idag ska jag kolla att arbetsväskan innehåller det nödvändigaste inför imorgon. 

13 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ha, ha! Jag missade faktiskt att det var en uppochnervänd surfingsbräda till bord. Tack för upplysningen! :)

   Radera
 2. Tycker också det känns kluvet att återgå till jobbet imorgon. Så skönt att vara ledig i fyra veckor utan väckarklockor som ringt men nu måste jag gå upp 4.30 igen... Fast å andra sidan måste jag försöka njuta och jag ser fram emot att få komma tillbaka och träffa alla igen med tanke på att jag bara har 1.5 månad kvar att jobba där... Så kluvet här med.

  Svar: Ja, jag är superglad både över presenterna och att jag lyckades med tårtan =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så tidigt du får gå upp! Vad ska du göra sen när din tid är över på den arbetsplatsen?

   Radera
 3. Hoppas att du får en bra start! :)

  Sv: Ja, jag måste bli flitigare med hjälmen!!

  SvaraRadera
 4. Kul och höra att du haft en härlig semester iallafall!

  SvaraRadera
 5. Om man trivs med sitt jobb är inte jobbångesten så stor så jag gillade att gå tillbaka till jobbet, men någon nystartkänsla är jag inte känt av ännu. Kanske kommer den när alla kollegor är tillbaka från semestern och rutinerna även på jobbet blir mera som vanligt igen.
  Men välkommen tillbaka till jobblivet igen :-D

  SvaraRadera
 6. Hej Junitjejen!
  HAr du läst om den lilla blandrasvalpen som en tant hittade i en soptunna nere i Spanien. Den hade bägge öronen avklippta och svansen likaså. Den första augusti, kom de med henne till mig, fem veckor gammal och nu är det hon och jag för hela slanten. Hon har givetvis en liten egen blogg;
  http;//www.gozasegenblogg.blogspot.com.es
  Det vore kul om du vill dela den här med mig. Tack skall du ha, vet ju att du gillar hundar ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, jag har faktiskt inte läst det om blandrasvalpen. Vilken hemsk historia! Vilken tur att valpen fick komma hem till dig! Ett gott slut.

   Radera
 7. vad kul att du ser det så positivt. Jag tycker mest det är jobbigt... men sen går det av bara farten.

  SvaraRadera