lördag 8 augusti 2015

Bilvård


Städning av insidan
Idag har vi mest ägnat oss åt bilen. Två hundar och campingsemester har fört med sig en del in i bilen. Det fick därför bli städning insidan av bilen. Dammsugning och avtorkning med våt trasa. Vi hittade godispapper, tuggummi (otuggade) och en annan nöt mellan sätena. Nest var det hundhår och grus. Skönt att det nu är borta.

Utsidans tur
En bil känns inte helt ren innan utsidan också är rengjord. Så skönt att nu ha en ren bil. Insidan gör vi tyvärr ren alldeles för sällan. Kanske det borde bli ändring på det nu. 

9 kommentarer:

 1. oh måste med städa min bil! :)

  jag skall vara mammaledig till augusti nästa år!


  om ett inlägg om vad som driver mig och blogga blir rätt svårt nu, har inte någon större inspiration till bloggandet just nu :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att du är hemma ett tag till med Hugo! Synd att du saknar blogginspiration.

   Radera
 2. Så nice med en nytvättad bil! :)

  SvaraRadera
 3. Det där är något jag också borde göra ganska snart!!

  SvaraRadera
 4. sv: Ja, det är väl en smart idé! :) I svenskan väljer jag bordsplaceringar, eftersom det handlar så mycket om språk och diskussion och så, så måste jag se till att alla sitter där de vågar prata men inte pratar när de inte ska :P Det är lite av ett pussel.

  SvaraRadera
 5. Jag måste också ta itu med det, men sedan flytten pågår så känner jag verkligen att jag inte orkar städa en enda millimeter till >.<

  SvaraRadera
 6. Oj...sneglar runt mig här....dammtussar....får nog ta och städa här hemma också...nån gång i veckan ;)

  Tvättade alltid min bil var fjortonde dag förr...speciellt vintertid....men jösses va gott det var när det var klart.

  Trevlig söndag nu :)

  SvaraRadera
 7. Usch med så smutsig bil, hur kan man strunta i att städa den så länge

  SvaraRadera