fredag 28 augusti 2015

Klippning och shopping


Klippning och pennor
Efter jobbet idag, blev de ett besök hos frisören. Det ar verkligen välbehövligt. Det var särskilt långt i nacken och då blir jag "tokig"! Jag blev nöjd med klippningen och jag passade att boka in en ny tid om 7 veckor. 

Efter klippningen, gick jag in på bokaffären för att kolla på pennor. Att välja pennor är precis som att välja blommor till en bukett. Man väljer verkligen med omsorg. 

Fredagsshopping
Jag köpte några pennor och ett nytt pennfack. Jag besökte även The Body Shop. En handkräm, en olja för nagelbanden och body butter. Jag verkligen gillar deras produkter!

8 kommentarer:

 1. Kul o shoppa, hoppas att du får en bra helg

  SvaraRadera
 2. JAG ÄÄÄÄÄLSKAR PENNOR! Kan gå omkring och väga dem i handen, rita ett litet streck, väga lite till, dra ett finger över strecket, vända på pappret och kolla om det blöder igenom etc. Verkligen som en blombucket :D

  SvaraRadera
 3. Älskar pennor! Jag är en pennoman! :)

  SvaraRadera
 4. Hoppas du gillar handkrämen, men för mig funkar den inte alls tyvärr.
  De doftar väldigt gott men de blir bara kletiga och går inte in i huden ordentligt, sen efter 15-30 minuter är jag lika torr igen om inte värre..

  Annars älskar jag tbs produkter och deras andra handkrämer är riktigt bra =)

  SvaraRadera