lördag 29 augusti 2015

Primeboots VS Johnny Bulls

Primeboots VS Johnny Bulls
Jag tycker att dessa boots är så himla snygga. Kanske de inte är "inne" längre, men jag gillar de ändå. Båda finns i min storlek och jag är så sugen på att införskaffa ett par. Ska jag låta priset styra, blir det ett par Johnny Bulls. Men vilka som är mest bekväma, vet jag inte. Båda bootsen har en dragkedja där bak, vilket är praktiskt.

Har någon av er erfarenhet av dessa? Vilka ska man välja, Primeboots eller Johnny Bulls?

5 kommentarer:

 1. Mode har ingen betydelse tycker jag...tycker man de är snygga ska man ju ha dem..så det så :)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker Johnny Bulls'en är snyggare! Har inga egna men döttrarna har både P och JB. Kan säga att de använder P mycket mer, men tror det handlar mest om P-mode och de tycker P är snyggare.
  Men det är ju skor som används mycket så pris per användning blir inte så högt även med P.
  Spännande att få se vilka du väljer ;-)

  SvaraRadera
 3. Av dessa tycker jag Johnny Bulls är snyggare :) Har dock inte provat någon av dem!

  SvaraRadera
 4. Boots är verkligen perfekta till hösten/vintern :) Så snygga allihopa, har dock ingen erfarenhet själv från något av märkena.

  SvaraRadera
 5. Jag valde mellan dessa 2 förra hösten och i mitt fall var det inte försvarbart med P så det blev ett par JB och nu i efterhand är jag supernöjd med mitt val. Om man bara sköter om sina skinnskor och sprejar och smörjer in dom så håller dom länge. Sen tycker jag JB är lite snyggare;)

  SvaraRadera