torsdag 7 januari 2016

Så här är jag!

Idag började jag jobba och jag har haft en väldigt trevlig dag, såklart. Det var kul att träffa sina kollegor igen och det var ett intressant innehåll av studiedagen. Dels var det praktisk information och dels fick vi veta resultatet av den analys var och en har gjort tidigare. Så kul! När du kommunicerar med andra är det viktigt att känna sig själv och det är viktigt att känna andra. Ett sätt att studera beteenden och personligheter är DISA. Det är en av världens mest kända personlighetsprofiler som hjälper oss att förstå varandras attityder och agerande. Läs mer om DISA.

Så här är jag!

Mycket av det jag läste i min beteendeanalys, stämmer mycket väl in. Analysen bygger på fyra olika personlighetstyper. Min analys visar att jag mest är en stödjande (logisk, lojal och vänlig) och  analytisk (noggrann, detaljspecialist) individ.  Jag är ganska konflikträdd och jag gillar inte att ta snabba beslut. Då blir jag osäker och kan säkert upplevas som omständig. Det är väl dessa sidor jag behöver jobba med. 

Imorgon blir det en ny och spännande studiedag. Vi kommer då jobba vidare med analysen och komma fram till hur vi på bästa sätt använder våra personliga drag i arbetet med varandra. 

3 kommentarer: